Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 8 noiembrie 2020. Două meciuri latine, pentru 1.000 de lei la tine

Biletul de COTĂ 10 din 8 noiembrie 2020. Astă seară pariem pe fotbalul latin. De la 22:00, avem parte de două partide interesante, în care gazdele pornesc favorite. În Franţa, Lyon întâlneşte St. Etienne, iar Benfica primeşte vizita Bragăi, în Portugalia.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

St.Etienne e în criză

Biletul de COTĂ 10 din 8 noiembrie 2020. Lyon – St. Etienne este un meci între două formaţii aflate la poli opuşi când vine vorba despre formă. Gazdele n-au pierdut de 5 etape, în timp ce oaspeţii, în acelaşi interval, au acumulat 5 înfrângeri. Mai mult, doar una dintre ele a fost la limită. Ne aşteptăm ca Lyon să nu aibă probleme şi să se impună lejer. „Lyon handicap -2,5” are cota 3,35.

Benfica domină directele

Biletul de COTĂ 10 din 8 noiembrie 2020. Benfica – Braga este duelul dintre locurile doi şi trei. În meciurile directe, avantajul este clar de partea Benficii, care a câştigat 5 din precedentele 6 meciuri. Benfica are un parcurs excelent pe teren propriu, cu victorii pe linie în campionat. Braga are 4 victorii la rând în campionat, după un start cu două înfrângeri în tot atâtea etape, dar vine după o înfrângere dureroasă, 0-4 cu Leicester în Europa League. „Benfica învinge la zero” are cota 3,05.

Biletul de COTĂ 10 din 8 noiembrie 2020

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii