Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 din 9 decembrie 2020. Favoritele nu câştigă întotdeauna

Biletul de COTĂ 10 din 9 decembrie 2020. Ultima etapă de grupe în Liga Campionilor ne poate aduce un câştig important, de peste 1.000 de lei. Am selectat două partide în care echipa considerată mai slabă are nevoie de un rezultat bun pentru a prinde Europa League, iar adversarul nu are nicio miză întrucât va termina pe aceeaşi poziţie, indiferent de rezultatul din această seară.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Şansa lui Lokomotiv

Biletul de COTĂ 10 din 9 decembrie 2020. Bayern Munchen – Lokomotiv Moscova se joacă de la 22:00 în grupa A. Bavarezii sunt siguri de prima poziţie în grupă încă de la finalul rundei a patra. În schimb ruşii, cu o primă victorie în acest sezon european, ar putea urca pe locul al treilea şi astfel să se califice în primăvară. În celălalt meci al serii, Atletico Madrid nu trebuie să piardă la Salzburg pentru a merge în optimi. Astfel, austriecii nu ar putea trece de 5 puncte. Lokomotiv cu un succes nesperat la Munchen pot ajunge la 6. E puţin probabil ca bavarezii să nu marcheze pe teren propriu, oricare ar fi echipa trimisă de Hansi Flick în teren, aşa că ruşii vor avea nevoie să înscrie de cel puţin două ori. „Peste 1,5 goluri oaspeţi” are cota 3,60.

Porto se va feri de accidentări şi avertismente

Biletul de COTĂ 10 din 9 decembrie 2020. În grupa C, Olympiakos primeşte vizita lui FC Porto, tot de la 22:00. Situaţia e oarecum similară cu aceea din meciul de mai sus. Doar că poziţiile ocupate de cele două combatante diferă puţin. Porto va termina a doua, orice s-ar întâmpla, pentru că e la 3 puncte de Manchester City şi are dezavantaj în directe. Grecii, în schimb, sunt pe locul 3, la egalitate de puncte cu Marseille şi cu avantaj în directe: 1-0 la Pireu şi 1-2 la Marseille. Aşadar Olympiakos trebuie să obţină un rezultat cel puţin la fel de bun cu al francezilor pentru a continua în Europa League. Mai mult, o victorie le garantează acest lucru. Tocmai de aceea, grecii vor face tot ce le stă în putinţă pentru a câştiga. Lusitanii nu au de ce să forţeze şi e de aşteptat o formulă cu multe rezerve. Vor încerca să se proteje de accidentări şi avertismente. „Sub 1,5 cartonaşe galbene oaspeţi” are cota 2,89.

Biletul de COTĂ 10 din 9 decembrie 2020

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii