Urmareste-ne

Archive

CE ȘANSĂ! Săptămâna asta câștigi 50 de milioane fără efort! NU RATA OCAZIA!

Biletul de COTĂ 100 al săptămânii. Începe o nouă săptămână şi încercăm din nou să dăm lovitura cea mare. Am pus 50 de lei pe 5 partide şi sperăm să fim cu 5000 de lei mai bogaţi la finalul meciurilor alese. Toate pronosticurile noastre se bazează pe goluri marcate, dar am mai „lipit” câte un „solist” sau un GG, pentru un plus de bonificaţie.

Mergem pe oaspeţi în Europa League

Biletul de COTĂ 100 al săptămânii. Djurgardens – CFR Cluj, joi, 24 septembrie, 20:00, Europa League. Miza cea mare este reprezentată de grupele competiţiei, dar până atunci mai sunt de trecut două partide. CFR a „aterizat” în Europa League, după ce a fost eliminată, dramatic, la lovituri de departajare de Dinamo Zagreb, chiar în Gruia. În mod ciudat, campioana României s-a descurcat mai bine în deplasare decât pe teren propriu. Fie că vorbim de startul acestui sezon sau de finalul celui precedent, CFR a marcat de cel puţin două ori în precedentele 7 meciuri „afară”, pe 6 dintre ele câştigându-le. „Peste 1,5 goluri oaspeţi” are cota 2,50.

Biletul de COTĂ 100 al săptămânii. Shkendija – Tottenham, joi, 24 septembrie, Europa League. Mourinho şi vedetele lui vor merge în Macedonia, în loc să vină la Botoşani, pentru că Shkendija a reuşit să îi elimine pe moldoveni. Tottenham a început slab, cu înfrângere pe teren propriu cu Everton şi o calificare destul de grea cu Plovdiv, după 1-0 pentru bulgari şi scor întors după ce Plovdiv a încasat un „roşu”. Dar, la Southampton, elevii lui Mourinho au jucat, în sfârşit, la valoarea lor, câştigând cu 5-2. Episodul din Bulgaria a arătat că englezii tratează serios Europa League şi nu bagă rezervele pe teren, dar a tras şi un semnal de alarmă. Aşa că, de data aceasta, nu vor mai aştepta finalul meciului pentru a obţine calificarea. Macedonenii sunt o echipă slabă, mai ales în comparaţie cu adversarul de acum. „2 şi peste 3,5 goluri” are cota 2,25.

Trei partide de cel puţin 3 goluri

Biletul de COTĂ 100 al săptămânii. FC Argeş – Universitatea, vineri, 21:00, România. Gazdele au 3 înfrângeri şi un egal, iar acum întâlnesc echipa cea mai în formă din Liga 1. Oltenii au victorii pe linie, iar atacul lor a început să producă din ce în ce mai mult. După ce a trecut cu 1-0 de Sepsi, Universitatea a marcat de fiecare dată cel puţin două goluri. Dar apărarea e departe de ce şi-ar dori antrenorul sau suporterii. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,90.

Biletul de COTĂ 100 al săptămânii. Crystal Palace – Everton, sâmbătă, 17:00, Anglia. Se întâlnesc două formaţii care au reuşit punctaj maxim în primele două etape, deşi au întâlnit şi formaţii ca Tottenham sau Manchester United. Palace a bătut-o cu 1-0 pe Southampton şi cu 3-1 pe United, chiar la Manchester, pe când Everton a câştigat la Tottenham cu 1-0 şi, pe teren propriu, 5-2 cu West Brom. Două observaţii sunt valabile în ambele cazuri: atacul funcţionează, apărarea nu prea. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,60.

Biletul de COTĂ 100 al săptămânii. Mouscron – Charleroi, duminică, 21:45, Belgia. Acesta este duelul dintre ultimul şi primul loc. Evident, Charleroi este favorită, graţie celor 6 victorii din primele 6 etape, mai ales că Mouscron nu a învins niciodată. Are două remize, dar ambele în deplasare. Pe teren propriu, ultima clasată nu a reuşit nici măcar să înscrie, fiind învinsă de fiecare dată cu 0-1. Charleroi merge „ceas”, are 12 goluri marcate şi două două primite şi victorii pe linie. La Mouscron ar trebui să fie misiune uşoară. „X2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,30.

Biletul de COTĂ 100 al săptămânii

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare