Urmareste-ne

Archive

Super-cadou de Crăciun: Moșul vă poate umple buzunarele cu 50 de milioane

Biletul de COTĂ 100 al săptămânii. E săptămâna dinaintea Crăciunului, final de an, iar oferta de meciuri din următoarele 7 zile este destul de redusă. Vă propunem un bilet din 5 meciuri cu un câştig potenţial de aproape 5.000 de lei. Ne bazăm pe Turcia, Anglia şi Belgia pentru o lovitură importantă acum, când 2021 bate la uşă.

Beşiktaş, rezultate slabe la Ankaragucu

Biletul de COTĂ 100 al săptămânii. Ankaragucu – Beşiktaş, joi, 18:00, etapa 14 din Turcia. E ajunul Crăciunului, dar într-o ţară musulmană precum Turcia asta nu înseamnă prea mult, aşa că se joacă fotbal fără probleme. Beşiktaş, locul 4 din campionat la momentul conceperii acestui bilet, merge pe terenul lui Ankaraguku pentru 3 puncte extrem de importante în lupta pentru primul loc. Gazdele sunt pe 19 din 21, cu 9 puncte, dar 7 dintre ele au venit în ultimele 3 runde, aşa că oaspeţii trebuie să fie atenţi. De altfel, Beşiktaş are o singură victorie în precedentele 5 partide pe acest teren, s-a impus cu 4-1 în noiembrie 2018. În rest, au fost trei remize nule şi un succes al gazdelor cu 1-0. „Sub 2,5 goluri” are cota 2,14.

Derby de Boxing Day

Biletul de COTĂ 100 al săptămânii. Leicester – Manchester United, sâmbătă, 14:30, etapa 15 din Anglia. Boxing Day (a doua zi de Crăciun) este cea mai importantă zi pentru fotbalul englez, o adevărată sărbătoare naţională. Iar un meci Leicester – Manchester United este cadoul perfect. Înaintea duelului direct, cele două completau podiumul în spatele liderului Liverpool. Gazdele au 27 de puncte, cu unu mai mult decât adversara, dar oaspeţii au un joc mai puţin. Manchester United e cea mai în formă echipă din campiona, fie că vorbim de ultimele 5, fie de ultimele 10 etape. Leicester, în schimb, are un moral excelent după succesul cu 2-0 pe terenul lui Tottenham şi un parcurs bun, mai ales în meciurile cu adversarii mari. „Ambele marchează şi peste 3,5 goluri” are cota 2,70.

Rezultate opuse pentru cele două combatante

Biletul de COTĂ 100 al săptămânii. Aston Villa – Crystal Palace, sâmbătă, 17:00, etapa 15 din Anglia. Tot de Boxing Day se joacă Villa – Palace, un duel între două formaţii cu moral opus după ultima rundă. Palace a fost umilită cu 7-0 de Liverpool, chiar pe teren propriu, în timp ce Villa a câştigat cu 3-0 la West Brom. Patru puncte le despart pe cele două echipe, cu avantaj pentru gazde, care au şi două jocuri mai puţin disputate. Grealish şi ai lui au trei meciuri consecutive fără înfrângere, în timp ce adversara e la polul opus, cu trei partide fără succes. „1 pauză / 1 final” are cota 3,00.

Eupen e în formă

Biletul de COTĂ 100 al săptămânii. Club Brugge – Eupen, sâmbătă, 16:00, etapa 19 din Belgia. În a doua zi de Crăciun se joacă şi în Jupiler League. Liderul Brugge primeşte vizita lui Eupen, o formaţie care nu a pierdut în precedentele 5 etape, acumulând 9 puncte din două victorii şi 3 remize. Dar oaspeţii nu au bătut-o niciodată pe Brugge, cel puţin nu în campionat. În schimb, a marcat cu regularitate, inclusiv în 3 dintre cele mai recente 4 vizite pe terenul acesta. Să-şi păstreze poarta intactă pare misiune imposibilă în faţa celui de-al treilea atac din ligă. „Ambele marchează” are cota 2,50.

 Şansă nesperată pentru Standard

Biletul de COTĂ 100 al săptămânii. Standard Liege – St. Truiden, sâmbătă, 21:45, etapa 19 din Belgia. Gazdele nu trec prin cea mai bună perioadă. Au ajuns la 7 meciuri fără succes în campionat. Dar îi aşteaptă o partidă care ar trebui să fie uşoară. St. Truiden e ultima din Belgia, cu mai mult de jumătate dintre etape pierdute. 9 din 17 jocuri s-au încheiat cu victoria adversarei, indiferent de numele ei. Standard poate profita de acest lucru pentru a-şi da restart. „1 pauză / 1 final” are cota 2,23.

Biletul de COTĂ 100 al săptămânii

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare