Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 100 din Conference League. 7 ponturi pentru un câştig de 1000 de lei

Biletul de COTĂ 100 din Conference League. A fost introdusă anul acesta şi e privită drept competiţia celor mici şi săraci din Europa. Totuşi, Conference League, care se joacă joi, se poate dovedi extrem de profitabilă, dacă ne „facem temele”. Noi vă propunem un bilet de COTĂ 100, dar, dacă vi se pare prea riscant, puteţi să scoateţi o parte din pronosticuri. Mai jos, alegerile noastre pentru Conference League (12 august 2021):

Plzen a luat gol în toate meciurile

Biletul de COTĂ 100 din Conference League. Viktoria Plzen (Cehia) – The New Saints (Ţara Galilor), ora 20:00. Meciul porneşte de la scorul de 2-4, după ce galezii s-au impus în tur, împotriva tuturor aşteptărilor. Mai mult, au condus cu 4-0, iar cehii au punctat de două ori pe final de meci (minutele 89 şi 90+5), cele două reuşite fiind cele care le ţin speranţele de calificare vii. Problema celor de la Plzen nu este atacul, care trebuie să producă în acest joc, ci defensiva, care de la startul sezonului a cedat de fiecare dată, indiferent de adversar. „Ambele marchează” are cota 2,12.

Fola, parcurs perfect

Biletul de COTĂ 100 din Conference League. Fola Esch (Luxemburg) – Linfield (Irlanda de Nord), ora 20:30. Gazdele au avut un parcurs perfect în Europa. Au câştigat toate cele trei meciuri de până acum, iar succesul din tur (2-1), în deplasare, îi face favoriţi la calificare. Linfield are un singur succes european, cel care, de altfel, i-a permis să ajungă aici, un 4-0 cu Banja Luka. În rest, a pierdut cu Zalgiris din Lituania tur-retur şi a terminat 0-0 la Banja Luka. Va forţa la Fola, dar nu credem că are calitatea necesară. „1 solist” are cota 2,02.

Basel, victorii la scor acasă, dar ia gol

Biletul de COTĂ 100 din Conference League. FC Basel (Elveţia) – Ujpest (Ungaria), ora 20:30. Situaţia din meciul anterior se repetă. Basel are 2-1 după prima manşă şi e favorită la calificare. Ujpest nu are ce pierde, astfel că va încerca să înscrie şi să se califice. Nu are forţa necesară să întoarcă rezultatul din tur, zicem noi, dar poate crea probleme unei echipe care a luat gol la ultimele două jocuri de acasă: 5-1 cu FC Basel şi 6-1 cu Sion. „Ambele marchează” are cota 1,85.

Laci, bună doar contra Craiovei

Biletul de COTĂ 100 din Conference League. Anderlecht (Belgia) – FK Laci (Albania), ora 21:00. Laci, echipa albaneză care a umilit Universitatea Craiova, şi-a arătat limitele împotriva unui adversar serios şi organizat. Anderlecht şi-a asigurat calificarea după 3-0 în Albania, iar acum aşteaptă să se scurgă cele 90 de minute din retur. Belgienii sunt câteva clase peste adversar şi se vor impune fără să forţeze… şi fără să ia gol. „Nu marchează ambele” are cota 1,80.

Cine dă două?

Biletul de COTĂ 100 din Conference League. Rijeka (Croaţia) – Hibernian (Scoţia), ora 21:00. În tur, a fost 1-1, adică se joacă totul în manşa secundă. Este unul dintre cele mai echilibrate dueluri ale serii, dar croaţii sunt uşor favoriţi. Ne aşteptăm la o partidă cu goluri de ambele părţi, iar în play-off să se califice formaţia care punctează de două ori. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,93.

Calificarea e jucată

Biletul de COTĂ 100 din Conference League. Larne (Irlanda de Nord) – Pacos Ferreira (Portugalia), ora 21:30. Este o dublă a cărei câştigătoare se ştie deja. Pacos, după 4-0 în tur, nu are cum să piardă calificarea, mai ales că are echipa mai bună. Britanicii nu au reuşit victorii la scor cu anonimii de la Bala Town (Ţara Galilor), două succese cu 1-0, aşa că e imposibil să bată cu 4-0 sau 5-1 pe Pacos, ca să intre in prelungiri. Mai degrabă, Pacos se impune şi în retur. „2 solist” are cota 1,85.

Aberdeen nu trebuie să piardă

Biletul de COTĂ 100 din Conference League. Aberdeen (Scoţia) – Breidablik Kopavogur (Islanda), ora 21:45. În tur, scoţienii au câştigat greu, 3-2, fiind egalaţi după ce aveau 2-0 în minutul 11. Islandezii, care sunt în plin sezon, au meciuri în picioare şi asta se vede. Din păcate pentru ei, au meciuri nu şi calitate. Noi credem că vor marca la retur, dar nu au nicio şansă să iasă învingători. „1X şi ambele marchează” are cota 1,95.

Biletul de COTĂ 100 din Conference League

Biletul de COTĂ 100 din Conference League

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate