Urmareste-ne

Archive

Biletul de cota 100 din Europa League. Goluri, favorite și surprize

Biletul de cota 100 din Europa League. Goluri, favorite și surprize într-o seară în care vom afla care sunt cele opt echipe care merg mai departe în sferturile de finală ale competiției.

Biletul de cota 100 din Europa League. Goluri, favorite și surprize

  • Arsenal a câștigat ușor în tur și ne așteptăm să o facă și în retur, așa că mergem cu încredere pe 1 solist la cota 1.45.
  • Continuăm cu duelul dintre AC Milan și Manchester United, unde avem cota 1.72 pentru o partidă în care ambele formații vor înscrie, cum s-a întâmplat și în tur.

Biletul de cota 100 din Europa League. Goluri, favorite și surprize

  • Young Boys – Ajax este duelul unde ne așteptăm ca lăncierii să câștige din nou, la cota 2.23.
  • Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la meciul dintre Molde și Granada, unde ne așteptăm să vedem un egal, la cota 3.50.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii