Urmareste-ne

Archive

Biletul de cota 100. Facem bani cu meciuri din această săptămâna

Biletul de cota 100. Facem bani cu meciuri din această săptămâna, unde avem dueluri din Europa League, Liga 1 sau Premier League.

Biletul de cota 100. Facem bani cu meciuri din această săptămâna

Deschidem biletul cu partida dintre Arsenal și Slavia Praga, din sferturile de finală Europa League. Tunarii nu prind locurile europene în acest sezon, așa că aceasta este competiția unde pot lua un trofeu.

Tot în Europa League se joacă și duelul Granada – Manchester United, unde mergem pe goluri de ambele părți, la cota 2.00.

Cea mai mare cotă de pe bilet este la duelul dintre Ajax și AS Roma, unde mergem pe X, cota pentru acest pronostic curajos fiind 3.85.

Biletul de cota 100. Facem bani cu meciuri din această săptămâna

FCSB are nevoie de victorie la Sepsi pentru a termina sezonul regulat pe primul loc, iar cota pentru acest pronostic nu este de ratat, 2.07.

Continuăm cu Liverpool – Aston Villa, GG la cota 1.75.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Bilete câștigătoare