Urmareste-ne

Archive

Biletul de cota 10,00 din 1 septembrie 2020. Pariuri îndrăznețe pentru un profit uriaș

Biletul de cota 10,00 din 1 septembrie 2020. Pariuri îndrăznețe pentru un profit uriaș. Am ales șase meciuri din Austria divizia Regionalliga. Primul începe la ora 20:00, iar ultimul 30 de minute mai târziu. Așadar aveți timp să pariați recomandările mele.

Biletul de cota 10,00 din 1 septembrie 2020

Biletul de cota 10,00 din 1 septembrie 2020 este compus din șase meciuri din liga Regionalliga a Austriei. Avem patru ponturi de peste 2,5 goluri la partidele SAK 1914 Salzburg – FC Pinzgau Saalfelden, SC Sparkasse Elin Weiz – SC Kalsdorf, SC Wiener Neustadt – SC Neusiedl AM See 1919 și WSC Hertha Wels – Wolfsberger AC II. Aceste echipe sunt recunoscute pentru golurile multe marcate, cât și primite. Așadar mă aștept ca pariurile să fie verzi fără prea multe emoții.

Pariuri îndrăznețe pentru un profit uriaș

Celelalte două partide două partide au pronosticuri pe victorie. La Stadl Paura Atsv – FC Wels mizez pe echipa care se află în cea mai bună formă în acest moment și merg pe 1 solist. La celălalt duel Admira II – Wiener SC Axa pariez tot 1 solist. Cota pentru o astfel de alegere are și cea mai mare cotă de pe bilet, însă am încredere că echipa gazdă se va impune.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate