Urmareste-ne

Archive

Biletul de cota 10,00 din 5 septembrie 2020. Câștig însemnat din Liga Națiunilor

Biletul de cota 10,00 din 5 septembrie 2020. Câștig însemnat din Liga Națiunilor, unde pariem pe trei meciuri nu foarte atractive, Azerbaidjan – Luxemburg, Cipru – Muntenegru și Estonia – Georgia. Toate sunt programate de la ora 19:00, înainte de cele mai importante partide ale zilei.

Biletul de cota 10,00 din 5 septembrie 2020

Cota cea mai mare de pe tichetul de astăzi vine de la meciul Azerbaidjan – Luxemburg. X final are 3,00. Cu toate că selecționată gazdă are un avantaj la victorie, consider că la final niciuna dintre echipe nu se va impune. Diferența de valoarea, și așa scăzută, nu e chiar așa de mare între cele două formații. 

Câștig însemnat din Liga Națiunilor

Cota cea mai mică este la Estonia – Georgia, unde nu pariez pe rezultat final. În acest duel oricare dintre cele două selecționate se poate impune, la fel de bine cum se poate termina și la egalitate. Pentru a evita o astfel de alegere, aleg peste 1,5 goluri la acest meci, așa cum s-a întâmplat la ultimele 4 întâniri directe. La Cipru – Muntenegru pentru 2 solist avem cotă 2,35.

Biletul de cota 10,00 din 5 septembrie 2020. Câștig însemnat din Liga Națiunilor

Biletul de cota 10,00 din 5 septembrie 2020. Câștig însemnat din Liga Națiunilor

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare