Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 2 (24 iunie 2020). Internationale Milano ne dublează suma investită

Biletul de COTĂ 2 (24 iunie 2020). Serie A se chinuieşte să se încheie pe teren. Mai sunt 12 etape de disputat înainte de 3 august, când e finalul sezonului. Se joacă la foc automat, iar formaţiile depun eforturi incredibile. Astăzi, de la 20:30, avem Inter – Sassuolo.

Doar Lazio şi Juventus au bătut-o pe Inter

Biletul de COTĂ 2 (24 iunie 2020). Inter a pierdut contactul cu primele două locuri, mulţumindu-se cu poziţia a treia. Cu o victorie s-ar putea apropia la 6 puncte de liderul Juventus, dar e greu de crezut că mai are vreo şansă la titlul de campioană. În afară de înfrângerile cu rivalele Lazio şi Juventus, Inter nu a pierdut cu nicio echipă în Serie A.

Sassuolo, expertă în meciuri cu goluri multe

Biletul de COTĂ 2 (24 iunie 2020). Sassuolo ocupă a 12-a poziţie în clasament, cu 32 de puncte după 26 de etape. Dintre acestea, 20 s-au terminat cu cel puţin 3 goluri pe tabelă, doar Atalanta înregistrând mai multe. Meciul contra lui Inter din tur a fost spectaculos: 3-4, milanezii având un gol anulat de VAR şi două penalty-uri. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,02.

Biletul de COTĂ 2 (24 iunie 2020). Internationale Milano ne dublează suma investită

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii