Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 2 din 8 iulie 2020. Victoria, esenţială pentru West Ham

Biletul de COTĂ 2 din 8 iulie 2020. Etapa a 34-a din Premier League le aduce faţă în faţă pe West Ham şi Burnley, de la ora 20:00. Se anunţă un duel interesant, în care gazdele au nevoie de 3 puncte, pe când oaspeţii evoluează fără presiune.

Gazdele fug de Championship

Biletul de COTĂ 2 din 8 iulie 2020. West Ham e pe locul 16, cu 31 de puncte, la egalitate cu urmăritoarea Watford, care a jucat deja. În spatele lor, Aston Villa şi Bournemouth, cu câte 27 de puncte, sunt pe locuri retrogradabile. Asta înseamnă că West Ham e destul de aproape de zona roşie şi trebuie să fie atentă. Orice punct e important, iar victoriile sunt aur în aceste ultime 5 etape din campionat.

Burnley a pierdut la vizita precedentă

Biletul de COTĂ 2 din 8 iulie 2020. Burnley, locul 10, cu 46 de puncte, a risipit orice emoţie şi orice presiune. Nu are cum să retrogradeze, iar obiectivul echipei nu a fost niciodată prezenţa în Europa. Chiar dacă matematic ar avea o şansă mică la locurile de Europa League, Burnley nu poate depăşi trei echipe în 5 etape. La ultima vizită pe terenul „ciocănarilor” a pierdut cu 2-4. „1 solist” are cota 1,99.

Biletul de COTĂ 2 din 8 iulie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii