Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Câştig potenţial de 15.000 de lei

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Va fi un final de săptămână dominat de meciurile di Liga Naţiunilor. Mai sunt doar două etape până la finalul fazei grupelor şi fiecare punct contează, atât la şefia clasamentului, cât şi la retrogradare. Avem 6 partide pe biletul nostru, pe care am mizat 30 de lei pentru un câştig fabulos de 15.000 de lei.

Decisivul „echipelor mici”

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Letonia – Insulele Feroe, sâmbătă, 19:00, Grupa 1, Liga D. Oaspeţii sunt pe primul loc, neînvinşi. Au un singur egal şi 3 victorii. Remiza a fost chiar împotriva Letoniei, pe teren propriu. Cu cinci puncte peste locul secund, Insulele Feroe îşi pot asigura prima poziţie şi promovarea Liga C cu o victorie la Riga, indiferent de celelalte rezultate din grupă. „2 solist” are cota 3,50.

Muntenegru, succese pe linie „afară”

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Azerbaidjan – Muntenegru, sâmbătă, 19:00, Grupa 1, Liga C. Lupta pentru supremaţie în grupă şi pentru promovare se dă între Muntenegru şi Luxemburg, aflate la egalitate de puncte, câte 9. Avantajul directelor e de partea Luxemburgului, care a marcat mai mult în deplasare, aşa că Muntenegru trebuie să câştige pentru a spera la avantajele locului 1. Până acum a făcut-o de fiecare dată în deplasare. Azerii nu au reuşit mare lucru pe teren propriu, un singur punct cu Cipru, ultima clasată. „Peste 1,5 goluri Muntenegru” are cota 2,70.

Germania n-a pierdut, dar a primit mereu gol

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Germania – Ucraina, sâmbătă, 21:45, Grupa 4, Liga A. După un început destul de slab, cu două remize, nemţii au reintrat în lupta pentru calificarea în faza eliminatorie a competiţiei. Adversare sunt Spania, un punct în plus, şi Ucraina, pe care o poate depăşi în acest meci. Germania e singura care nu a pierdut, dar a primit gol în fiecare meci. Ucraina a reuşit o victorie mare cu Spania, semn că poate pune probleme oricui. „1 şi peste 3,5 goluri” are cota 2,55.

Totul sau nimic pentru Suedia

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Suedia – Croaţia, sâmbătă, 21:45, Grupa 3, Liga A. Cele două sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Au pierdut cu favoritele Franţa şi Portugalia, aşa că rezultatul direct este cel care va stabili ordinea. Croaţii s-au impus cu 2-1 pe teren propriu şi au nevoie de cel puţin un egal pentru a-ş păstra locul 3. O victorie le-ar garanta că nu pot retrograda, dar Suedia îşi va juca şansele. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,63.

Duel echilibrat într-o grupă echilibrată

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Albania – Kazahstan, duminică, 19:00, Grupa 4, Liga C. Este una dintre cele mai echilibrate grupe din Liga Naţiunilor. Belarus conduce cu 7 puncte, urmată de Lituania cu 5, Albania cu 5 şi Kazahstan cu 4. Kazahstan – Albania s-a terminat 0-0 şi, foarte probabil, returul va avea acelaşi deznodământ. „X solist” are cota 3,45.

România are nevoie de victorie pentru… Mondiale

Biletul de COTĂ 500 din weekend. România – Norvegia, duminică, 21:45, Grupa 1, Liga B. Închidem biletul cu meciul României contra Norvegiei. În tur, Haaland a făcut spectacol şi nordicii s-au impus cu 4-0. Tricolorii nu mai au şanse la primul loc, dar două rezultate bune în utimele două etape îi pot urca în urna a două pentru tragerea la sorţi a preliminariilor pentru Mondial. Pentru asta însă, trebuie să marcheze. Şi, oricât de patrioţi am fi, nu credem că România va reuşi să anihileze atacul Norvegiei. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,28.

Biletul de COTĂ 500 din weekend

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii