Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Ţintim un profit de 25.000 de lei

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Ne pregătim de week-end şi nu putem să nu ne gândim cum să dăm lovitura la pariuri. Din nou, oferta de meciuri este extrem de bogată, iar noi am ales 7 partide care ne pot aduce un profit de 25.000 de lei.

Manchester United, în faţa primelor puncte în Premier League

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Brighton – Manchester United, sâmbătă, 14:30, Anglia. Brighton a pierdut în prima etapă, 1-3 cu Chelsea „acasă”, după care a legat 3 victorii fără gol primit: 4-0 cu Portsmouth şi 2-0 la Preston în Cupa Ligii, plus un 3-0 pe terenul lui Newcastle în campionat. „Diavolii” lui Solskjaer au debutat cu stângul, 1-3 „acasă” cu Palace, dar au trecut fără emoţii, 3-0, de Luton în Cupa Ligii. Pe Brighton a bătut în ultimele 3 directe, fiind în avantaj şi la pauză. „1 pauză / 1 final” are cota 2,75.

Duel de top 5 în Bundesliga

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Leverkusen – RB Leipzig, sâmbătă, 16:30, Germania. Sunt două dintre formaţiile de top din Bundesliga, în sezonul precedent încheind pe 5, respectiv 3. Nici una nu refuză jocul, ofensiva fiind principala preocupare. Toate cele patru directe de la Leverkusen s-au terminat cu goluri de ambele părţi şi numai una dintre partide a avut mai puţin de 4 goluri. „Ambele marchează şi peste 3,5 goluri” are cota 2,52.

De la titlu la retrogradare, în Liga 1

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Viitorul – Astra, sâmbătă, 21:30, România. Două foste campioane, obişnuite cu primele locuri au ajuns să se lupte în subsolul clasamentului după un start complet ratat. Viitorul are 2 puncte şi e pe 14, în timp ce Astra are un singur punct, pe ultimul loc. Ambele formaţii sunt, totuşi, capabile să joace fotbal, iar ofensivele lor dispun de mult talent. „Peste 2,5 goluri” are cota 2,15.

Leeds, atac efervescent

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Sheffield – Leeds, duminică, 14:00, Anglia. Gazdele sunt revelaţia sezonului precedent, iar oaspeţii devin încet-încet revelaţia noului campionat. Înaintea celei de-a treia etape, Leeds are un golaveraj incredibil, 7-7, după două meciuri spectaculoase. A pierdut 3-4 contra campioanei Liverpool, dar a învins cu 4-3 nou promovata Fulham. Bielsa este un antrenor recunoscut pentru stilul ofensiv, iar la Sheffield ne aşteptăm la reuşite multe. „Peste 1,5 goluri oaspeţi” are cota 2,50.

Şi Bayern mai are meciuri de „under”

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Hoffenheim – Bayern, duminică, 16:30, Germania. Cele două au debutat în meciuri spectacol. Hoffe a trecut cu 3-2 de Koln, în deplasare, în timp ce campioana Bayern a umilit-o pe Schalke cu 8-0 la Munchen. Totuşi, meciul de acum se anunţă mai echilibrat şi, deşi bavarezii sunt favoriţi, nu ne aşteptăm la un scor-fluviu. „2 şi sub 4,5 goluri” are cota 2,12.

PSV joacă bine în primele 45 de minute

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Heracles – PSV, dumincă, 17:45, Olanda. Gazdele au 3 puncte după primele două etape, graţie victoriei cu 2-0 contra lui Den Haag, pe teren propriu, în prima etapă. În prima deplasare, însă, Heracles a pierdut 0-4 la Willem. PSV are maximum de puncte, dar apărarea a scârţâit. Le-a bătut cu 3-1 şi 2-1 pe Groningen şi Emmen datorită prestaţiilor din prima repriză. PSV a condus de fiecare dată după 45 de minute, iar în mitanul secund s-a văzut mereu egalată. „PSV conduce la pauză” are cota 2,35.

Charleroi are maximum de puncte şi merge pe terenul ultimei clasate

Biletul de COTĂ 500 din weekend. Mouscron – Charleroi, duminică, 21:45, Belgia. Cel mai dezechilibrat meci de pe bilet are loc în Belgia. Mouscron, ultimul loc, 2 puncte în 6 meciuri, întâlneşte Charleroi, formaţie cu maximum de puncte. Gazdele nu au reuşit nici să marcheze pe teren propriu, fiind învinse de fiecare dată cu 1-0. Oaspeţii au bătut tot ce au prins. „2 pauză / 2 final” are cota 2,70.

Biletul de COTĂ 500 din weekend

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare