Urmareste-ne

Archive

Ce șansă! În week-end poți câștiga peste 250 de milioane

Biletul de cota 500 din weekendul 22-23 mai 2021. Final de sezon în toate campionatele importante din Europa, înainte de turneul final EURO 2021.

Biletul de cota 500 din weekendul 22-23 mai 2021. Final de sezon

Deschidem biletul cu Arsenal – Brighton, unde ne așteptăm ca tunarii să obțină toate cele trei puncte, măcar o mică surpriză plăcută pentru fani la finalul unui sezon ratat.

Forțăm și o cotă mare la derby-ul rundei, Leicester – Tottenham, unde mergem pe X la cota 4.00. Tot din Premier League e și duelul dintre Aston Villa și Chelsea, unde mergem pe mâna oaspeților, la cota 1.47.

Biletul de cota 500 din weekendul 22-23 mai 2021. Final de sezon

Ne mutăm în Spania, unde nu lipsesc de pe bilet victoriile favoritelor la titlu, Atletico Madrid și Real Madrid, și un egal surpriză la Eibar – FC Barcelona, cota 5.10!

Închidem biletul cu partide din Serie A, unde mergem pe victoriile echipelor din Roma, Lazio și AS Roma.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii