Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 500. Profit curat de 16.000 de lei!!!

Tottenham

Biletul de COTĂ 500. V-am pregătit un bilet-bombă de cotă peste 500, numai bun pentru un concediu de vară. Mizăm 30 de lei pe 6 partide şi, dacă ne iese, mergem la mare cu 16.000 de lei. Avem meciuri din România, Anglia şi Spania, care se dispută duminică.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Craiova caută primul titlu după 29 de ani

Biletul de COTĂ 500. FC Botoşani – Universitatea Craiova începe la 19:30. Oltenii caută primul titlu de campioană după 29 de ani şi au şanse să-l obţină. Sunt cea mai în formă echipă din campionat. Moldovenii nu se vor lăsa uşor, pentru că luptă pentru locurile de cupe europene. Până acum, oltenii nu s-au impus niciodată aici, dar pentru toate există un început. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 3,00.

Meciuri cu miză în Premier League

Biletul de COTĂ 500. Bournemouth – Southampton, în Premier League, are fluierul de start la 16:00. Oaspeţii nu mai au niciun obiectiv, orice s-ar întâmpla termină la mijlocul clasamentului. În schimb, gazdele, acum la retrogradare, au şanse să se salveze, dar trebuie să facă puncte. E un meci de totul sau nimic. Iar golaverajul e şi el important. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 3,35.

Biletul de COTĂ 500. De la 18:00, Tottenham – Leicester e meci de Europa League. Gazdele vor s-o prindă şi au nevoie de victorie pentru a încerca să treacă de Wolves în clasament. Oaspeţii vor să evite Europa League. Acum sunt pe 4, care îi duce în Champions League. Le trebuie 3 puncte pentru a rămâne acolo. Ultimul meci cu miză europeană dintre cele două, în ultima etapa din 2018, s-a terminat 5-4 pentru Spurs. „Peste 3,5 goluri” are cota 3,20.

Totul sau nimic în La Liga

Biletul de COTĂ 500. De la 22:00, Levante – Real Madrid e meciul dintre locul 18 şi echipa desemnată deja campioană. E ultima etapă a sezonului, iar Levante are nevoie de o dublă minune pentru a rămâne în La Liga: trebuie s-o bată pe Real, iar Celta să nu câştige la Espanyol. „1 solist” are cota 2,89.

Biletul de COTĂ 500. Sevilla – Valencia, de la aceeaşi oră 22:00, pune faţă în faţă locurile 4 şi 8. Sevilla poate urca pe 3, dar nu schimbă cu nimic datele problemei, tot în Champions League va juca. Valencia e în afara locurilor de cupe europene şi are nevoie de 3 puncte pentru a trece de Getafe, Sociedad sau chiar de amândouă. Depinde care dintre ele se va împiedica. „PSF 2” are cota 2,87.

Biletul de COTĂ 500. De la 22:00, Atletico Madrid – Real Sociedad repetă scenariul de la meciul precedent. Atletico e sigură de prezenţa în Liga Campionilor, iar Sociedad are nevoie de 3 puncte pentru a nu-şi pierde locul din clasament, care o duce în cupele europene. Oaspeţii vor căuta cele trei puncte, iar pentru asta au nevoie să marcheze. E greu de crezut că nu vor primi măcar un gol de la elevii lui Simeone chiar pe Wanda Metropolitano. „Ambele marchează” are cota 2,01.

Biletul de COTĂ 500

+ posts

Promotii