Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de Cupa Africii (12.01.2022). Aproape 280 de lei din două meciuri

Coasta de Fildeș a câștigat Cupa Africii pe Națiuni în 2015
Coasta de Fildeș a câștigat Cupa Africii pe Națiuni în 2015

Cupa Africii pe Națiuni este în plină desfășurare. Ne îndreptăm atenția către două dintre meciurile zilei, care ne pot aduce un câștig de aproape 280 de lei.

Mauritania, un atu în plus față de Gambia

Mauritania își încearcă din nou norocul în competiția continentală africană, după ce în 2019, în Egipt, s-a prăbușit în faza grupelor. datorită experienței acumulate în timp. Mauritania are un atu în fața Gambiei, aflată la prima sa participare la Cupa Africii pe Națiuni. Antrenată de belgianul Tom Saintfiet, naționala Gambiei a câștigat grupa de calificare, cu 10 puncte, la egalitate cu Gabonul și cu unul mai mult decât Congo.

De la încheierea calificărilor, Gambia a disputat șase meciuri amicale, din care a câștigat trei. De partea cealaltă, Mauritania a avut un program încărcat, cu meciuri oficiale, dar și amicale. A încheiat însă pe ultimul loc în grupă atât în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar (fără victorie în 6 meciuri), cât și la FIFA Arab Cup, în decembrie, cu o singură victorie în trei meciuri.

Mauritania și Gambia s-au întâlnit ultima oară în 2019, în WAFU Cup Of Nations, victoria revenind Gambiei, după loviturile de departajare. În timpul regulamentar de joc, scorul a fost egal, 0-0, la fel ca și în precedenta confruntare, din 29 martie 2016, din calificările pentru Cupa Africii.

E posibil ca lucrurile să fie la fel și miercuri, de la ora 18:00. În general, în meciurile din Cupa Africii pe Națiuni nu prea vedem goluri. Nicio echipă sau una dintre ele nu marchează are cotă 1,6o.

Coasta de Fildeș, net superioară

Coasta de Fildeș, câștigătoarea competiției în 2015, una dintre cele mai tari reprezentative de pe continentul african, întâlnește modesta Guinea Ecuatorială. Ivorienii au experiență și un lot cu mult mai valoros decât al adversarei cu care se vor confrunta în această seară, de la ora 21:00. Nu este nicio îndoială în privința valorii echipei antrenate de francezul Patrice Beaumelle. În ultimele două confruntări dintre Coasta de Fildeș și Guinea Ecuatorială s-a înregistrat o victorie a ivorienilor și o remiză. Având în vedere diferența de valoare dintre cele două selecționate, o victorie a Coastei de Fildeș e previzibilă. La pauză conduce Coasta de Fildeș, la final câștigă Coasta de Fildeș are cotă 1,80.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare