Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul de Cupa Africii (14.01.2022). Africanii fac toți banii

Cupa Africii pe Națiuni e în plină desfășurare în Camerun. Au început deja meciurile din etapa a doua a fazei grupelor și se fac tot mai multe calcule într-o competiție săracă în goluri. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Malawi – Zimbabwe, ambele echipe au șanse de calificare

Ambele echipe au pierdut cu 0-1 în prima etapă din Grupa B și vor fi atente să nu piardă, pentru a păstra șanse de calificare în faza următoare a competiției. Important e să adune puncte, pentru că și locul 3 în grupă dă șanse de calificare. Alături de primele două clasate din cele șase grupe, în optimi vor mai accede și cele mai bune patru echipe clasate pe locul 3.

Șapte din ultimele zece meciuri s-au încheiat fără să marcheze cel puțin o echipă în meciurile lui Malawi, dar și ale celor din Zimbabwe. În general, la actuala ediție a Cupei Africii s-au dat goluri puține, iar un meci în care nu marchează ambele (Malawi – Zimbabwe) are cotă 1,58.

Maroc – Insulele Comore, diferență mare de valoare

Nici nu există termeni de comparație între cele două echipe naționale. Insulele Comore se află la prima participare din istorie la Cupa Africii pe Națiuni. Maroc și Insulele Comore fac parte din Grupa C, alături de Gabon și Ghana, în ceea ce putem numi „Grupa Morții”.

Evident, debutanta Comore este outsidera grupei, cu locul 4 asigurat. Au pierdut la limită în prima etapă, 0-1 cu Gabon. De partea cealaltă, Marocul a învins Ghana cu 1-0. Diferența mare de valoare dintre Maroc și Insulele Comore și faptul că marocanii au câștigat în preliminariile Cupei Mondiale numai la scoruri mari, ne duc cu gândul că în această seară, la Yaounde, vom vedea mai mult decât deja „clasicul” 1-0 din Cupa Africii pe Națiuni. „Peste 1,5 goluri Maroc” are cotă 1,60.

Gabon – Ghana, bătălia pentru primul loc

Gabon și Ghana sunt celelalte două echipe din așa-zisa „Grupă a Morții”. Cu oameni buni în ofensivă, Gabonul și Ghana se bat la primul loc. Aubameyang sau Kaderawere pot înclina oricând balanța în favoarea echipelor lor.

E un meci care s-ar putea să fie GG, dar ambele echipe au capacitatea să înscrie de două ori. „Peste 1,5 goluri” are cotă 1,62.

Toate cele trei variante adunate pe un bilet dau o cotă totală de 4,10 și un posibil câștig de 410 lei, la o investiție de 100 de lei.

 

Bilete câștigătoare