Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de Cupa Africii (15.01.2022). Scoatem 300 de lei din două meciuri

Mohamed Salah (nr. 10), „argumentul” Egiptului
Mohamed Salah (nr. 10), „argumentul” Egiptului

Cupa Africii pe Națiuni continuă sâmbătă cu două meciuri din Grupa D. Egiptul lui Mohamed Salah e în pericol să rateze calificarea în optimi dacă nu câștigă în această seară.

Nigeria, favorită

Nigeria e liderul Grupei D, după victoria din prima etapă, 1-0 cu Egiptul lui Mohamed Salah, practic cel mai periculos adversar din grupă. Astfel, încă o victorie le-ar aduce nigerienilor calificarea în faza următoare a competiției. Sunt multe argumente în favoarea unei victorii a Nigeriei în fața Sudanului, în meciul care începe la ora 18:00, pe Stadionul Omnisport din Garoua.

Sudanul nu a câștigat în ultimele zece meciuri oficiale, pierzând în șase dintre ele. A obținut câte două remize cu Guinea-Bissau și cu Guinea, echipe sub nivelul Nigeriei. Trei din cele patru remize au fost fără gol marcat. În primul meci din Grupa D, Sudanul a remizat cu Guinea-Bissau, scor 0-0. În Nigeria – Sudan, „1 pauză / 1 final” are cotă 1,57.

Egiptul lui Salah tremură pentru calificare

După eșecul la limită în fața Nigeriei, naționala Egiptului a ajuns pe ultimul loc în grupă. Astfel, dacă nu câștigă sâmbătă seara contra reprezentativei Guinea-Bissau, riscă să rateze calificarea în optimi. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum, însă Egiptul vine cu „argumente” solide. Cel mai important, prezența lui Mo Salah.

În plus, Guinea-Bissau a pierdut fără drept de apel meciurile recente cu Maroc (0-3 și 0-5), echipe de talia Egiptului. „2 pauză / 2 final” are cotă 1,97.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare