Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de Cupa Africii (10.01.2022). Două partide pentru 288 de lei

Sadio Mane, starul selecționatei Senegalului

Două partide din Cupa Africii ne pot aduce nu mai puţin de 288 de lei. Avem parte de dispute interesante, unde doar Senegal pare favorită certă, fiind, de altfel, una dintre favoritele la câștigarea competiției.

Senegal, prima șansă cu Zimbabwe

Senegal are fotbaliști de talie mondială, care joacă la echipe de top din campionatele puternice ale Europei. Sadio Mane, legitimat la Liverpool, este doar unul dintre jucătorii de senzație pe care Aliou Cisse îi are la dispoziție. Este de așteptat ca Senegal să obțină o victorie lejeră. 1 pauză/1 final are cotă 1.82.

Goluri în Maroc – Ghana

La fel ca Senegal, Maroc este una dintre cele mai în formă selecționate și favorită să meargă până în finala competiției. Ghana va opune, clar, rezistență, însă selecționata lui Vahid Halilhodžić este superioară. Cu siguranță, va fi o partidă spectaculoasă. Se înscriu cel puțin două goluri în meci are cotă 1.58.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Bilete câștigătoare