Urmareste-ne

Archive

Biletul de Cupa Angliei, 16-imi. Câştig de 500 de lei din 3 meciuri

Biletul de Cupa Angliei, 16-imi. Principala competiţie eliminatorie a Angliei a ajuns în faza şaisprezecimilor. Mai sunt 32 de echipe, iar în curând numărul se va reduce la jumătate. Cinci formaţii de Premier League au părăsit deja întrecerea, iar cel puţin alte 3 o vor face în această fază. Am selectat 3 partide, sperăm noi interesante şi profitabile, pentru un câştig de peste 500 de lei.

Duel echilibrat

Biletul de Cupa Angliei, 16-imi. Millwall – Bristol City se joacă sâmbătă, de la 17:00. Este un duel de Championship, între formaţiile care ocupă locurile 16 şi 9. Millwall n-a mai câştigat acasă de 8 meciuri, dar a scos 5 remize (toate 1-1) şi a marcat în şase partide. De partea cealaltă, Bristol vine după 4 înfrângeri în deplasare, dar în precedentele două vizite la Millwall nu a pierdut. Patru din ultimele 5 directe au fost de ambele marchează, lucru care, credem noi, se va repeta şi în acest duel. „Ambele marchează” are cota 1,92.

West Ham are patru victorii consecutive, trei la zero

Biletul de Cupa Angliei, 16-imi. West Ham – Doncaster se joacă în paralel cu jocul prezentat anterior. „Ciocănarii”, locul 7 în Premier League, au parte de un adversar facil la prima vedere. Doncaster e pe 4 în liga a treia şi a trecut 3 tururi pentru a ajunge aici. 5-1 cu United of Manchester (liga 7), 2-1 contra lui Carlisle (liga 4) şi 1-0 cu Balckburn (liga 2) au fost rezultatele de până acum, dar urmează un test mult mai dificil cu West Ham, care a câştigat ultimele 4 jocuri disputate şi a primit un singur gol. „Nu marchează ambele” are cota 1,61.

Leicester, favorită

Biletul de Cupa Angliei, 16-imi. Brentford – Leicester, duminică, de la 16:30, este ultimul meci de pe biletul nostru. Se întâlnesc formaţiile de locul 3 din Championship şi din Premier League. Evident, prima şansă o au „vulpile” din primul eşalon, mai ales că au arătat în turul precedent, 4-0 cu Stoke City, că nu tratează superficial competiţia. „2 solist” are cota 1,70.

Biletul de Cupa Angliei

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii