Urmareste-ne

Archive

Biletul de Cupa Angliei (16 septembrie 2020). Câştigăm cu dueluri între Premier League şi Championship

Biletul de Cupa Angliei (16 septembrie 2020). Leeds – Hull şi Southampton Brentford se joacă în această seară, de la 21:45, în turul secund al Cupei Angliei. Formaţiile de primă ligă sunt favorite, dar este una dintre cele mai imprevizibile competiţii, care an de an oferă eliminări-surpriză.

Leeds, o formaţie ofensivă

Biletul de Cupa Angliei (16 septembrie 2020). Leeds şi Hull s-au întâlnit de 5 ori în ultimii 5 ani, iar Hull nu a reuşit să înscrie niciodată. Cea mai recentă confruntare, în februarie, s-a terminat 4-0 pentru Leeds. Sub conducerea lui Bielsa, Leeds este o formaţie axată oe atac. În prima etapă de Premier League, a marcat de 3 ori în poarta campioanei Liverpool, chiar pe Anfield. „Cormoranii” au câştigat greu, cu 4-3. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,67.

„Sfinţii” sunt favoriţi

Biletul de Cupa Angliei (16 septembrie 2020). Southampton şi Brentford au început campionatul în manieră similară. „Sfinţii” au pierdut prima etapă de Premier League pe terenul lui Crystal Palace cu 0-1, în timp ce Brentford a cedat, tot  0-1, în deplasare la Birmingham. Cele două nu s-au întâlnit în ultimii ani, cea mai recentă partidă oficială datând din 2011, când amândouă evoluau în liga a treia. A fost 3-0 pentru Southampton, care este favorită şi acum. „1 solist” are cota 1,73.

Biletul de Cupa Angliei (16 septembrie 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare