Urmareste-ne

Archive

Biletul de Cupă din 26 mai 2020. Peste 260% profit în returul semifinalelor din Ungaria

Biletul de Cupă din 26 mai 2020. Astă-seară are loc manşa secundă a semifinalelor Cupei Ungariei. MTK Budapesta, liderul diviziei secunde are şansa de a se califica în dauna lui Honved. În cealaltă partidă se duelează MOL Fehervar şi Mezkovesd.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

MOL 6 victorii din 7 meciuri pe teren propriu contra lui Mezokovesd

Biletul de Cupă din 26 mai 2020. MOL Fehervar şi Mezokovesd se înfruntă de la ora 19:00. Cel două ocupă locurile 2 şi 3 în clasamentul primei ligi din Ungaria. După ce în tur scorul a fost 1-1, MOL, deţinătoarea trofeului, are nevoie de o remiză albă sau de victorie la orice scor, pentru a se califica în finală. În ultimele 7 întâlniri directe pe acest teren, oaspeţii au scos un singur egal (1-1 în 2017), în celelalte 6 meciuri plecând învinşi. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,15.

MTK a dominat meciul tur, dar n-a reuşit să marcheze

Biletul de Cupă din 26 mai 2020. De la 22:00, Honved joacă împotriva lui MTK Budapesta. La prima vedere este un meci dezechilibrat, pentru că MTK joacă în liga secundă. Totuşi, în tur a fost 0-0, cu MTK dominând jocul la posesie, ocazii, cornere, atacuri, şuturi pe şi spre poartă. Orice egal cu goluri sau victorie poate duce divizionara secundă în finala Cupei. Honved nu se simţea prea bine înainte de întreruperea campionatului, avea 3 partide consecutive fără victorie „acasă”, ultimele două fiind înfrângeri la scor: 0-4 cu DVTK şi 1-5 cu Kisvarda. „Ambele marchează” are cota 1,68.

+ posts

Promotii