Urmareste-ne

Archive

Biletul de Cupa Germaniei din 8 august 2021. Oaspeţii ne dublează banii

Biletul de Cupa Germaniei din 8 august 2021. Primul tur al Cupei Germaniei are programate 32 de partide, dintre care aproape jumătate s-au disputat deja, fără mari surprize. Vă propunem un bilet de două partide cu pronosticuri simple pentru dublarea sumei investite. Ambele se joacă de la 19:30, iar oaspeţii, echipele mai bune, sunt favoriţi.

Două divizii le despart pe cele două

Biletul de Cupa Germaniei din 8 august 2021. Wurzburger Kickers – SC Freiburg e un meci între două formaţii despărţite de două divizii, întrucât gazdele evoluează în 3.Bundesliga. Kickers a pierdut 0-1 primele două jocuri din campionat. „2 solist” are cota 1,42.

Braunschweig nu a marcat în campionat

Biletul de Cupa Germaniei din 8 august 2021. Eintracht Braunschweig – Hamburger SV se află în aceeaşi situaţie, cu gazdele în liga a treia, dar oaspeţii sunt în divizia secundă, după retrogradarea de la finalul sezonului precedent. Totuşi, Hamburg are prima şansă, mai ales că Braunschweig nu a marcat în primele două partide ale sezonului, în campionat. Hamburg are patru puncte după două etape. „2 solist” are cota 1,53.

Biletul de Cupa Germaniei din 8 august 2021

Biletul de Cupa Germaniei din 8 august 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare