Urmareste-ne

Archive

Biletul de Cupa Ligii Angliei (22 septembrie 2020). Triplăm banii din două meciuri

Biletul de Cupa Ligii Angliei (22 septembrie 2020). Nici nu a început bine sezonul în Anglia şi Cupa Ligii a ajuns deja în turul al treilea. Este faza în care apar şi echipele de top din Premier League, după ce, până acum, au jucat câteva prim-divizionare plus echipele din Championship, League One şi League Two.

Dueluri echilibrate şi sărace în goluri

Biletul de Cupa Ligii Angliei (22 septembrie 2020). De la 21:00 se joacă West Brom – Brentford. În ultimele două sezoane, acest meci era de Championship, dar West Brom a reuşit promovarea. Cele două formaţii s-au întâlnit de patru ori în ultimii doi ani: de două ori pe acest teren şi s-a terminat 1-1 şi de două ori la Brentford, unde au câştigat gazdele o dată cu 1-0 şi oaspeţii cealaltă dată, tot cu 1-0. „Sub 2,5 goluri” are cota 1,83.

Două divizii diferenţă

Biletul de Cupa Ligii Angliei (22 septembrie 2020). Newport – Watford începe la 21:00 şi aduce faţă în faţă două formaţii despărţile de două divizii. Newport e a 10-a în a patra ligă, cu 4 puncte din două meciuri, în timp ce Watford, recent retrogradată din Premier League, este în aceeaşi situaţie în Championship. Oaspeţii nu au pierdut prea mulţi dintre jucătorii care au evoluat pe prima scenă în sezonul precedent şi pornesc favoriţi. „2 solist” are cota 1,65.

Biletul de Cupa Ligii Angliei (22 septembrie 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare