Urmareste-ne

E-sports

Biletul de DOTA2 din 29 iulie 2020. 460 de lei profit din doi „solişti”

Biletul de DOTA2 din 29 iulie 2020. Campionatele de eSports au pierdut primplanul după revenirea fotbalului, dar asta nu înseamnă că au dispărut. Din contră! Pentru astăzi, v-am pregătit un bilet de DOTA 2, format din două meciuri. Profitul poate fi unul important: 460 de lei.

Alliance a câştigat toate directele

Biletul de DOTA2 din 29 iulie 2020. Alliance – Nigma, de la 18:00, este primul meci de pe bilet şi se joacă în Europa, în DOTA Pit, un turneu în format dublă-eliminare. Cine se impune în acest duel îşi asigură locul în marea finală. Pierzătoarea va merge pe ruta învinselor, unde va mai avea o şansă de a prinde finala. În duelurile directe, Alliance e superioară. A câştigat toate cele 3 întâlniri din ultimii doi ani. 1,90 este cota pentru „victorie Alliance”

Beastcoast e mai în formă

Biletul de DOTA2 din 29 iulie 2020. Beastcoast – Business Associates, de la 03:00, ora României, se joacă în prima divizie a turneului „Marea rivalitate americană”. Până acum, în cele două directe, scorul e egal – câte o victorie. În acest turneu însă, nu e obligatoriu să existe o învingătoare, pentru că se joacă numai două hărţi. Totuşi, Beastcoast a arătat mai bine (4 victorii, două egaluri, două înfrângeri) decât BA (2-1-5 linie de clasament). „Victorie Beastcoast” are cota 2,95.

Biletul de DOTA2 din 29 iulie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare