Urmareste-ne

Archive

Biletul de duminică. Final de săptămână cu fotbal italian – PIERDUT

Sursă foto: Enrico Locci/Getty Images

Biletul de duminică este format din două partide, ambele din liga secundă italiană, unde în acest weekend se joacă etapa 21. 

Primul duel care ne-a atras atenția este Cagliari – Pro Vercelli, unde liderul din Serie B primește vizita ocupantei locului 13. Gazdele sunt de neoprit pe teren propriu, iar acest lucru le-a transformat în favorite la promovare. Din cele 10 meciuri jucate acasă, Cagliari a reușit să câștige nouă și să facă un egal, fiind neînvinsă până în acest moment! De partea cealaltă, Pro Vercelli are doar două victorii în nouă deplasări.

Al doilea duel de pe biletul de duminică este Trapani – Bari, unde oaspeții sunt obligați să ia puncte dacă nu vor să se îndepărteze de locurile fruntașe. Formația lui Pușcaș trece printr-o formă slabă, cu trei înfrângeri în ultimele patru meciuri, rezultate care au dus-o pe locul patru în clasament, la opt puncte de lider. Având în vedere că Trapani este o echipă foarte greu de învins pe teren propriu, mizăm pe un duel cu goluri și pe un meci deschis, cu multe ocazii.

BILETUL ZILEI – DUMINICĂ, 27 DECEMBRIE
Cagliari – Pro Vercelli 1 @ 1,43
Trapani – Bari Peste 1,5 goluri @ 1,40
Cota finală: 2,00 la Fortuna

Sursă foto: Enrico Locci/Getty Images

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate