Urmareste-ne

Archive

Biletul de duminică. Moş Nicolae îţi aduce cota 2,10 – CÂȘTIGAT

Sursa foto: www.suntparinte.ro

Biletul de duminică este format din două partide, ambele din fotbal, una care se joacă în Italia şi una din România. 

Primul meci este CSMS Iaşi – Astra, care se joacă de la ora 18:00. Iaşiul e o echipă periculoasă pe teren propriu, unde a câştigat trei dintre ultimele patru partide, însă Astra e de departe cea mai bună echipă din deplasare în acest sezon, având o linie incredibilă: opt victorii, un egal şi doar o înfrângere.

Seria pozitivă din ultimele patru etape (trei victorii și un egal) a transformat-o pe CSMS Iaşi într-o candidată la play-off, însă are un meci foarte greu în această rundă. În tur, Astra s-a impus la scor, 4-1.

Al doilea meci de pe biletul de duminică este Frosinone – Chievo. Două echipe aflate în suferinţă, clasate pe locurile 17, respectiv 13, şi despărţite de două puncte. Frosinone este genul de echipă foarte deschisă când joacă pe teren propriu, golaverajul acesteia fiind 12-9 în şapte partide.

BILETUL ZILEI – DUMINICĂ, 6 DECEMBRIE
CSMS Iaşi – Astra Peste 1,5 goluri @ 1,48
Frosinone – Chievo Peste 1,5 goluri @ 1,42
Cota finală: 2,10 la Fortuna

Sursa foto: www.suntparinte.ro

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate