Urmareste-ne

Archive

Biletul de eSport din 23 august 2020. Triplăm banii cu două meciuri decisive de DOTA 2

Biletul de eSport din 23 august 2020 vine din turneul ESL One Thailand. Este ultima etapă din faza grupelor şi cele 4 meciuri se desfăşoară în paralel, de la 20:00. 4 din 8 echipe vor avansa în faza eliminatorie, iar 4 echipe se luptă pe ultimele 3 locuri disponibile, după ce Quincy Crew şi-a asigurat calificarea deja. Se joacă în sistem „primul la două hărţi”.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Infamous are nevoie de victorie în faţa celei mai slabe echipe

Biletul de eSport din 23 august 2020. Infamous – Gorillaz-Pride este duelul dintre o echipă care are nevoie de victorie pentru a fi sigură de calificare şi una care nu mai are nicio şansă. Infamous are 4 victorii şi 2 înfrângeri, iar un nou succes îi garantează prezenţa în faza eliminatorie. GP a pierdut toate meciurile de până acum şi a câştigat o singură hartă în 6 meciuri. În istoria directelor, scorul este de 16-1 la partide câştigate pentru Infamous. Alte două meciuri s-au terminat egal. „Infamous câştigă cu 2-0” are cota 1,70.

Quincy Crew e deja calificată

Biletul de eSport din 23 august 2020. CR4ZY – Quincy Crew este meciul care decide soarta lui CR4ZY. Cei de la QC sunt deja calificaţi, iar asta le-ar putea aduce o relaxare de care să profite adversarul. CR4ZY are nevoie de victorie pentru a fi sigură de accesul în faza eliminatorie, dar orice hartă câştigată poate face diferenţa la final. Aşa că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a se impune. „CR4ZY câştigă cel puţin o hartă” are cota 1,70.

Biletul de eSport din 23 august 2020

Bilete câștigătoare