Urmareste-ne

Archive

Biletul de eSports din 10 noiembrie 2020. DOTA 2 pentru cota 3

Biletul de eSports din 10 noiembrie 2020. Calificările pentru turneul profesioniştilor de DOTA 2 din China încep mâine (11 noiembrie) dimineaţă. Câştigătoarele partidelor Sparking Arrow Gaming – Aster Aries şi iG Vitality – Team Magma se vor înfrunta apoi în semifinale, penultimul pas înainte de play-off-ul pentru accederea în turneul principal.

Şase victorii la zero pentru SAG în directe

Biletul de eSports din 10 noiembrie 2020. Sparking Arrow Gaming – Aster Aries se joacă de la 08:00. Favoriţi sunt cei de la SAG, care primesc doar 1,25 cotă la victorie. Şi este normal să se întâmple aşa din moment ce, în toate cele 6 confruntări contra lui Aries s-au impus cu acelaşi scor: 2-0. Scenariul are şanse importante să se repede şi de data această. „Scor corect 2-0” are cota 1,94.

Magma, mai bună în meciurile cu miză

Biletul de eSports din 10 noiembrie 2020. De la 11:00, începe iG Vitality – Team MagMa. E un duel mult mai echilibrat decât precedentul. Cele două s-au luptat la Moon Studio League. Atunci, iGV s-a impus în grupă (2-0, cel mai bun din două jocuri), dar a mai jos decât rivala. A urmat apoi duelul din fazele eliminatorii, unde MagMa a demonstrat că este echipa mai bună şi a câştigat cu 2-1 (s-a jucat două din trei). „Victorie Magma” are cota 1,53.

Biletul de eSports din 10 noiembrie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii