Urmareste-ne

Archive

Biletul de eSports din 10 septembrie 2020. Câştig de 650 de lei din DOTA 2

Biletul de eSports din 10 septembrie 2020. BTS Pro Series e un campionat online de DOTA 2 pe bază de invitaţie care a ajuns la a treia ediţie. Divizia America aduce la start echipe de pe ambele continente, Nord şi Sud, iar anul acesta peruanii fac legea. Am ales două partide care se desfăşoară în această noapte şi aşteptăm un câştig de 545 de lei.

Remiza e pronosticul de jucat

Biletul de eSports din 10 septembrie 2020. Team Brasil – Infamous începe la 03:00, ora României. Sunt două formaţii neînvinse în primele jocuri, dar care nu au reuşit să se impună. Cum se joacă în sistem „cel mai bun din două jocuri”, rezultatele de egalitate pot apărea lejer. De altfel, brazilienii au un egal şi o victorie, pe când peruanii de la Infamous au un succes şi două remize. O nouă egalitate le menţine pe amândouă în partea de sus a clasamentului. „X solist” are cota 2,15.

Beastcoast e într-o formă neaşteptată

Biletul de eSports din 10 septembrie 2020. De la 05:00 se întâlnesc două echipe peruane: beastcoast şi Thunder Predator. Beastcoast e surpriza plăcută a acestei competiţii. Considerată fără mari şanse, beastcoast e în formă maximă, câştigând 3 partide din 3 posibile, uneori în faţa unor adversari pe care nu îi învinseseră niciodată. Thunder e şi ea neînvinsă, dar are o singură victorie şi 2 remize. La cum au arătat lucrurile până acum, ne aşteptăm la victoria lui beastcoast. „1 solist” are cota 3,00.

Biletul de eSports din 10 septembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate