Urmareste-ne

Archive

Biletul de eSports din 12 octombrie 2020. 180 de lei profit, în CS:GO

Biletul de eSports din 12 octombrie 2020 vine din campionatul britanic de CS:GO, ESL Premiership. Competiţia este încă în faza grupelor, iar echipele luptă pentru un loc în primele 4, echivalent cu o calificare în semifinale.

Dame a bătut doar ultimul loc

Biletul de eSports din 12 octombrie 2020. Dame Time – uMx Gaming este meciul de la ora 22:00. DT a reuşit o singură victorie în cele 5 meciuri disputate până acum şi aceea în faţa echipei aflate pe ultimul loc. uMx a început foarte bine, cu două succese consecutive, dar s-a pierdut pe traseu şi a cedat următoarele 3 partide. Totuşi în această confruntare este favorită. „Victorie uMx Gaming” are cota 1,70.

Duel echilibrat, dar Radix are şansa a doua

Biletul de eSports din 12 octombrie 2020. De la miezul nopţii se joacă NoPurplesAtTOB – Radix. Fiecare dintre cele două are câte 3 victorii şi două înfrângeri şi 8 puncte (se acordă 3 pentru victorie, 2 pentru victorie în prelungiri şi 1 punct pentru înfrângere în prelungiri). După 5 etape, cele două sunt pe locul 3, iar învingătoarea are şanse mare de a ajunge în semifinale. „Victorie NoPurplesAtTOB” are cota 1,65.

Biletul de eSports din 12 octombrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii