Urmareste-ne

Archive

Biletul de eSports din 19 august 2020. Dublăm banii din Counter Strike

Biletul de eSports din 19 august 2020. Cu toţi ochii aţintiţi pe semifinala de Liga Campionilor şi pe meciul lui CFR Cluj, ne-am gândit la alternative de pariere. Astăzi, vă propunem un bilet de Counter-Strike, din două jocuri de la ESL One Cologne, care încep la 23:00.

Team Liquid e locul 3 all-time la număr de zile pe primul loc

Biletul de eSports din 19 august 2020. Cloud9 – Team Liquid este un duel dezechilibrat în care Liquid porneşte cu prima şansă. Liquid e una dintre cele mai bune echipe din circuit, cu 10 turnee câştigate şi 149 de zile (locul 3 all-time) pe primul loc al clasamentului mondial. Acum e pe 14, cu 10 poziţii mai sus decât adversarul. Pe Cloud9 a bătut-o de 5 ori în ultimele 6 directe, de fiecare dată la zero. „Scor exact 0-2” are cota 1,75.

Evil Geniuses a câştigat ultimele două turnee la care a participat

Biletul de eSports din 19 august 2020. Evil Geniuses – Triumph este al doilea meci al serii. Şi aici situaţia e similară. EG e pe 13 în topul ESL, în scădere cu o poziţie, în timp ce Triumph nu se ridică la nivelul numelui şi se află pe 34. Mai mult, Geniile au câştigat ultimele două turnee la care au participat şi sunt în formă maximă. Ne-am uitat pe oferta de pariere şi am observat că „scor exact 2-0” (1,30) are o cotă mai mică decât „Evil Geniuses handicap -1” (care înseamnă acelaşi lucru), cotat cu 1,35.

Biletul de eSports din 19 august 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate