Urmareste-ne

Archive

Biletul de eSports din 19 octombrie 2020. Cota 2 în DOTA 2

Biletul de eSports din 19 octombrie 2020. Turneul Oceanic eSports League, ediţia a doua, a ajuns în faza eliminatorie, iar primele meciuri sunt programate pentru marţi dimineaţă. Spag and Sons – Bokebi şi Cuteanimegirls – Adio Chula sunt meciurile din sferturile superioare. Învingătoarele avansează în semifinale, în timp ce pierzătoarele cad pe ruta învinselor.

S&S a câştigat ambele directe

Biletul de eSports din 19 octombrie 2020. Spag and Sons – Bokebi, 20 octombrie, 10:00, este meciul dintre ocupantele poziţiilor 1 şi 3 în faza grupelor. În cele două directe din grupă, S&S s-a impus de fiecare dată cu scorul de 2-0 şi porneşte favorită şi în această partidă. „Victorie Spag and Sons” are cota 1,41.

Meci echilibrat

Biletul de eSports din 19 octombrie 2020. Cuteanimegirls – Adio Chula, 20 octombrie, 13:30, aduce faţă în faţă echipele de pe 2 şi 4 în faza grupelor. Atunci, în grupă, cele două au terminat la egalitate, 1-1 în ambele meciuri, dar în faza eliminatorie se joacă „cel mai bun din 3 hărţi”, astfel că una dintre ele trebuie să câştige. CAG a avut o evoluţie mai bună, per ansamblu, în grupă şi credem că va reuşi să se impună, chiar dacă va fi să aibă nevoie de hartă decisivă. „Victorie Cuteanimegirls” are cota 1,57.

Biletul de eSports din 19 octombrie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii