Urmareste-ne

Archive

Biletul de eSports din 5 octombrie 2020. Profit de 175 de lei din CS:GO

Biletul de eSports din 5 octombrie 2020 e format din două jocuri din campionatul… Danemarcei. 12 echipe se înfruntă timp de 22 de etape online (se joacă tur-retur) pentru un loc în play-off-ul competiţiei. Primele şase clasate vor avea şansa la trofeul final. În prima parte a sezonului, se joacă o singură hartă pe meci.

Războiul „Flăcărilor”

Biletul de eSports din 5 octombrie 2020. Sorby Flames – Copenhagen Flames începe la 23:00. În duelul „Flăcărilor” (n.r. – flames, în engleză), favorite sunt cele din capitală. Copenhagen a disputat 7 jocuri în acest campionat şi a pierdut unul singur. Cu 6-1 raportul victoriilor şi 106-68 „kill-averaj”, Copenhagen este pe locul secund, dar cu trei meciuri mai puţin disputate. Sorby are, de asemenea, 6 victorii, dar a pierdut de 4 ori. „Victorie Copenhagen” are cota 1,40.

Ignite, una dintre cele mai slabe echipe

Biletul de eSports din 5 octombrie 2020. De la 23:00 se joacă şi Ignite – Lyngby Vikings. Vikingii sunt liderii clasamentului momentan, cu 7-3 raportul victoriilor şi 21 de puncte acumulate. De partea cealaltă, Ignite este una dintre cele mai slabe formaţii din competiţie, cu doar două succese şi 7 eşecuri. Şi de această dată mergem pe mâna favoritei. „2 solist” are cota 1,25.

Biletul de eSports din 5 octombrie 2020. Profit de 175 de lei din CS:GO

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii