Urmareste-ne

Archive

Biletul de eSports din 9 octombrie 2020. DOTA 2 pentru cotă 3

Biletul de eSports din 9 octombrie 2020. Turneul Aorus League – Impostor Edition are programate meciuri care ne pot aduce profit în această seară. 10 echipe se înfruntă în grupe, pentru un loc în faza eliminatorie. Se joacă DOTA 2 în sistem cel mai bun din 2 partide, aşa că egalul e o opţiune.

Infamous domină jocurile directe

Biletul de eSports din 9 octombrie 2020. De la 01:00, ora României, Infamous înfruntă Team Unknown. În 2020, cele două s-au întâlnit de 8 ori, palmaresul fiind clar de partea lui Infamous, cu şase victorii, faţa de una singură, plus o remiză. Mai mult „gazdele” sunt pe primul loc în Grupa A, cu două victorii din două meciuri (contra lui 0-900 şi Gorillaz-Pride), pe când Unknown a pierdut cu Gorillaz şi a învins pe 0-900). „Infamous câştigă” are cota 1,50.

Incubus, zero pe linie la hărţi câştigate

Biletul de eSports din 9 octombrie 2020. Incubus şi Omega Gaming se luptă de la 03:00. Aici lucrurile sunt şi mai simple, dacă ţinem cont că Omega a câştigat ambele directe, fără să piardă vreo hartă în faţa acestui adversar. Incubus a disputat deja două jocuri în grupă, fiind învinsă de fiecare dată. Evident, nu a reuşit să se impună pe vreo hartă. „Omega Gaming câştigă” are cota 1,95.

Biletul de eSports din 9 octombrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare