Urmareste-ne

Archive

Biletul de Euro 2020 – cine se califică din grupa F. Ungaria, condamnată

Biletul de Euro 2020 – cine se califică din grupa F. Franţa, Germania, Portugalia şi Ungaria este grupa morţii la Euro 2020, o grupă în care se află campioanelor ultimelor 3 turnee finale de Euro şi Mondial. După două meciuri jucate şi terminarea grupelor A-D, Franţa şi-a asigurat locul în optimi. Cine merge alături de ea?

Germania şi Portugalia, cu un picior în optimi

Biletul de Euro 2020 – cine se califică din grupa F. Calculele sunt destul de simple pentru Germania, dacă nu pierde, e în optimi. Joacă împotriva Ungariei, deci ar trebui să scoată un punct. Totuşi, dacă e să fie învinsă, contează scorul. La un gol diferenţă, are un golaveraj mai bun decât Ucraina şi Finlanda. La două, e peste Finlanda şi depinde de grupa E şi de clasamentul fairplay. Oricum, nemţii au şanse majore de a se califica. Tocmai de aceea au o cotă infimă pentru asta – 1,03. Are, însă, cotă 1,80 să câştige grupa.

Biletul de Euro 2020 – cine se califică din grupa F. Portugalia este într-o situaţie similară Germaniei, cu precizarea că e dezavantajată de meciul direct. În rest, calculele se menţin, cu Portugalia calificată direct dacă nu pierde, ba chiar şi cu o înfrângere la maximum două goluri diferenţă, cât timp nu pierd nemţii cu ungurii. De aceea, au tot 1,03 la calificare.

Ungaria are nevoie de un miracol

Biletul de Euro 2020 – cine se califică din grupa F. Ungaria depinde doar de ea, dar trebuie să câştige la Munchen. 0-3 cu Portugalia, 1-1 cu Franţa şi decisiv cu Germania, care are nevoie de un punct. Mai mult, ungurii trebuie să îşi repare şi golaverajul pentru a fi siguri, asta înseamnă că trebuie să câştige la 3 goluri pentru a fi absolut siguri. Cota pentru „calificare Ungaria” este 15,00.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare