Urmareste-ne

Archive

Biletul de Euro 2020 – grupa E (etapa 3). Meciurile decisive ne aduc 475 de lei

Biletul de Euro 2020 – grupa E (etapa 3). Suedia (4 puncte) şi-a asigurat deja prezenţa în optimi, indiferent de rezultatul ultimului meci, iar Slovacia (3 puncte), Spania (2) şi Polonia (1) încearcă la rândul lor să atingă faza eliminatorie. Cel mult două dintre ele va reuşi acest lucru. Meciurile decisive din grupa E se joacă de la ora 19:00.

Spania nu poate să rişte

Biletul de Euro 2020 – grupa E (etapa 3). Slovacia – Spania e un meci de care pe care. Slovacia are şi varianta remizei, dar cine pierde ratează optimile, iar un egal o califică pe Spania, doar dacă Polonia nu câştigă contra Suediei. Aşadar, ibericii nu-şi permit să rişte şi vor ataca din primul minut, pentru toate cele 3 puncte. „2 şi total goluri 2-4” are cota 1,87.

Polonia trebuie să câştige

Biletul de Euro 2020 – grupa E (etapa 3). Suedia – Polonia este un meci crucial doar pentru Lewandowski şi ai lui. Suedia nu mai are emoţii şi îşi permite chiar să odihnească o parte din titulari. Pentru nordici contează, totuşi, locul pe care îl vor ocupa la finalul grupei. În calitate de lider, ar întâlni un adversar, teoretic, mai slab. Pentru Polonia, însă, nu există decât varianta tuturor celor 3 puncte. Caz în care ajung la 4 puncte şi trec peste Suedia. „2 solist” are cota 2,55.

Biletul de Euro 2020 – grupa E (etapa 3)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare