Urmareste-ne

Ponturi specialisti

Biletul de Euro 2020. Semifinalele aduc un câştig de 327 de lei

Biletul de Euro 2020 – semifinale. Au fost 24, au mai rămas doar 4. Careul de aşi de la Euro 2020. Semifinalistele competiţiei sunt Italia, Spania, Danemarca şi Anglia. Ultima este favorită să câştige această ediţie, deşi este singura care nu a câştigat niciodată marele trofeu. Semifinalele şi finala se joacă la Londra. Vă propunem un bilet cu ambele partide şi un câştig potenţial de 325 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Echilibru în duelul latin

Biletul de Euro 2020 – semifinale. Italia – Spania se joacă marţi, 6 iulie, de la ora 22:00. E un meci 100% latin şi se anunţă echilibrat. Ambele naţionale au câştigat Euro, squadra azzurra în 1968, iar furia roja în 1964, 2008 şi 2012. Italienii au avantajul de a fi jucat prelungiri doar în optimi (2-1 cu Austria), în timp ce Spania a făcut-o şi în optimi (5-3 contra Croaţiei), şi în sferturi (2-1 după penalty-uri cu Elveţia). Trupa lui Mancini a ajuns la 32 de partide fără înfrângere, record îmbunătăţit cu fiecare nou joc, dar i-a pierdut pe lateralii Florenzi şi Spinazzola, accidentaţi. „Ambele marchează” are cota 1,90.

Anglia, principala favorită la trofeu

Biletul de Euro 2020 – semifinale. Anglia – Danemarca se joacă miercuri, 7 iulie, de la 22:00. Englezii sunt cotaţi ca favoriţi la câştigarea trofeului, deşi sunt singurii care nu au mai reuşit să facă asta. Danezii l-au luat în 1992, când au venit din vacanţă, după ce Iugoslavia a fost descalificată. La ediţia curentă, Anglia nu a primit nici măcar un gol în cele cinci partide de până acum. Doar Scoţia a scăpat de înfrângere în faţa lui Kane şi compania. De partea cealaltă, Danemarca a început Euro cu un şoc, stopul cardiac al lui Eriksen, episod care şi-a pus amprenta pe evoluţia danezilor. Cu Finlanda au fost dezorientaţi şi au pierdut, după care a părut că întreaga echipă a început să joace pentru decarul accidentat. Cu Belgia, Danemarca a pierdut greu, după ce a condus, iar de la al treilea meci în grupă, a evoluat excelent: 4-1 cu Rusia, 4-0 cu Ţara Galilor şi 2-1 cu Cehia. Totuşi, danezii sunt cei care trebuie să facă surpriza. „1 solist” are cota 1,72.

Biletul de Euro 2020 – semifinale

Agenții autorizate