Urmareste-ne

Archive

Biletul de Euro 2020. Sferturile aduc un câştig de peste 1200 de lei

Biletul de Euro 2020. Careul de aşi al Campionatului European se stabileşte în urma sferturilor de finală. Opt echipe se luptă pentru cele 4 locuri din semifinale, iar competiţia a furnizat deja destule surprize. Vă propunem un bilet cu toate partidele din sferturile de finală, cu o cotă totală de 12,18.

Spania are un lot superior

Biletul de Euro 2020. Elveţia – Spania deschide balul, pe 2 iulie, de la 19:00, la Sankt Petersburg. Ambele formaţii au oferit jocuri spectaculoase în optimi, terminate 3-3 după 90 de minute. Elveţia, care a terminat grupa A pe locul 3 (1-1 cu Ţara Galilor, 0-3 cu Italia şi 3-1 cu Turcia), a reuşit să elimine campioana mondială şi principala favorită la Euro Franţa la lovituri de departajare. Elveţienii au deschis scorul, au ratat un penalty şi s-au văzut conduşi cu 2-1 la cinci minute distanţă. Franţa a făcut 3-1 şi părea victorioasă. Pe final de meci, minutele 81 şi 90, Elveţia a reuşit să egaleze şi a trimis meciul în prelungiri. La lovituri de departajare au marcat primii nouă executanţi şi a ratat superstarul Mbappe. De partea cealaltă, Spania a început slab, 0-0 cu Suedia şi 1-1 cu Polonia, după care a spulberat Slovacia cu 5-0 şi a terminat grupa E pe locul secund. În optimi, a oferit un thriller. Autogol stupid şi Croaţia conducea cu 1-0. Spania a preluat controlul şi a făcut 3-1, dar croaţii au egalat pe final (minutele 85 şi 90+2). În prelungiri, ibericii au mai punctat de două ori şi s-au impus cu 5-3. În sferturi, sunt favoriţi şi ne aşteptăm la o victorie mai uşoară. Partidele din optimi au fost obositoare pentru ambele formaţii, doar că lotul ibericilor este superior. „2 solist” are cota 1,73.

Două formaţii în superformă

Biletul de Euro 2020. Belgia – Italia se joacă pe 2 iulie, de la 22:00, la Munchen. Sunt două formaţii în superformă, cu rezultate incredibile în ultimii ani. De la startul preliminariilor Euro şi în turneul final, Belgia a câştigat toate meciurile. Au fost 10 în preliminarii şi 4 la Euro. De partea cealaltă, Italia a ajuns la 31 de meciuri fără înfrângere, un record pentru squadra azzurra. Italienii s-au chinuit cu Austria, dar au obţinut biletele pentru sferturi. La belgieni, lipsesc sigur Castagne, Chadli şi Mignolet, iar De Bruyne şi Eden Hazard au şanse mici să joace, după accidentările din optimea cu Portugalia. La italieni, lipseşte Florenzi, iar Chiellini e incert. „Ambele marchează” are cota 2,05.

Danemarca, entuziasmantă în ultimele partide

Biletul de Euro 2020. Cehia – Danemarca se joacă pe 3 iulie, de la 19:00, la Baku. Cehii au terminat pe locul secund o grupă câştigată de Anglia neînvinsă. Apoi în optimi, au reuşit prima surpriză, privind lucrurile cronologic. Au eliminat Olanda, care pornea ca favorită, cu scorul de 2-0. Au rezistat fără gol primit până la eliminarea lui De Ligt, după care au preluat controlul jocului. De partea cealaltă, Danemarca a început Euro cu stopul cardiac al lui Eriksen, care a bulversat echipa. Au pierdut 0-1 cu Finlanda un meci întrerupt şi reluat după aproape două ore, apoi au cedat şi cu Belgia, 1-2. Începând din al treilea meci din grupă, danezii s-az trezit şi s-au unit. Au jucat şi pentru Eriksen, iar rezultatele au fost excelente: 4-1 cu Rusia, victorie care le-a adus calificarea în optimi, şi 4-0 cu Ţara Galilor în primul meci eliminatoriu. Danemarca e pe val şi poate profita de acest moment bun. „Peste 1,5 goluri Danemarca” are cota 2,32.

Anglia, singura echipă care nu a luat gol la Euro

Biletul de Euro 2020. Ucraina – Anglia, pe 3 iulie, de la 22:00, la Roma, este ultimul sfert de finală. Englezii şi-au câştigat grupa fără înfrângere şi cu minimum de goluri. 2-0 a fost golaverajul Albionului, care a făcut 7 puncte. În optimi şi-a depăşit complexul Germania, pe care n-o eliminase niciodată la un turneu final. A fost 2-0, goluri Sterling şi Kane, iar Anglia priveşte cu încredere spre trofeu. Dacă se califică în semifinale, revine la Londra, acest meci de la Roma urmând să fie singurul departe de casă. Ucraina este o prezenţă surprinzătoare în sferturi. E prima dată când iese din grupe şi a făcut-o cu emoţii, în postura celui mai slab loc 3 calificat în optimi. Ucraina are un singur succes în 90 de minute la Euro, cu debutanta Macedonia de Nord. A pierdut cu Olanda şi Austria în grupe, iar pe Suedia a eliminat-o cu un gol înscris în minutul 121, după 1-1 în timpul regulamentar. „2 solist” are cota 1,48.

Biletul de Euro 2020 – sferturi

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate