Urmareste-ne

Archive

Biletul de Euro – grupa B (etapa 2). Două victorii, pentru 350 de lei

Biletul de Euro – grupa B (etapa 2). Faza grupelor de la Euro 2020 îşi începe etapa a doua. În grupa, Belgia şi Finlanda au câte trei puncte şi joacă împotriva Rusiei şi Danemarcei, rămase pe zero după primul meci. Ne aşteptăm la o nouă rundă de jocuri fără rezultate de egalitate, iar pronosticurile noastre ne pot aduce peste 350 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Rusia poate reintra în cursa pentru calificare

Biletul de Euro – grupa B (etapa 2). Finlanda – Rusia se joacă miercuri, 16 iunie, de la ora 16:00. Nordicii au reuşit să bată, surprinzător, Danemarca la meciul de debut. Dar partida a stat sub semnul luptei între viaţă şi moarte a lui Christian Eriksen, care s-a prăbuşit subit pe gazon. Danezii nu s-au mai putut gândi la joc, iar Finlanda a învins 10. De partea cealaltă, Rusia fost demolată de Belgia, 0-3. Ruşii au nevoie de un succes contra celei mai slabe echipe din grupă şi îl pot obţine, mai ales că se joacă la Sankt Petersburg. „2 solist” are cota 1,72.

Belgia, lider în clasamentul FIFA

Biletul de Euro – grupa B (etapa 2). Danemarca – Belgia este  al doilea meci al grupei. Se joacă pe 17 iunie, de la 19:00. Belgia este în continuare liderul clasamentului FIFA, ceea ce spune multe despre valoarea echipei şi rezultatele recente. Danezii pot fi o echipă periculoasă, dar rămâne de văzut dacă au trecut peste incidentul cu Eriksen. Lipsa decarului îi va afecta, pentru că era cel mai bun din lot. „2 solist” are cota 2,06.

Biletul de Euro – grupa B (etapa 2)

Bilete câștigătoare