Urmareste-ne

Archive

Biletul de Euro – grupa C (etapa 2). Două victorii, pentru 270 de lei

Biletul de Euro – grupa C (etapa 2). Olanda, Austria, Ucraina şi Macedonia de Nord se luptă pentru o calificare în optimi din grupa C de la Euro 2020. Primele două au câte 3 puncte, celelalte două sunt pe zero, iar astăzi se întâlnesc runda a doua. Mizăm 100 de lei pe două victorii şi aşteptăm un câştig de 270 de lei.

Macedonia e cea mai slabă din grupă

Biletul de Euro – grupa C (etapa 2). Ucraina – Macedonia de Nord se joacă de la ora 16:00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Oaspeţii sunt cotaţi drept cea mai slabă echipă din grupă şi pornesc având a două şansă contra unei Ucraine care trebuie să înceapă să adune puncte. A scăpat de Olanda, cel mai greu adversar, şi a fost la câteva minute de un egal. I-au rămas adversarii mai abordabili, dar nu-şi permite paşi greşiţi. „1 solist” are cota 1,70.

Olanda, favorită

Biletul de Euro – grupa C (etapa 2). Olanda – Austria se joacă de le 22:00, la Amsterdam. Batavii au avantajul terenului propriu, dar şi pe acela că nu au fost nevoiţi să se deplaseze după primul, meci. Austria a jucat la Bucureşti, iar apoi a zburat spre Amsterdam, deci s-ar putea să fi acumulat nişte oboseală. Valoric, olandezii sunt superiori, dar trebuie să transpună pe teren acea superioritate. „2 solist” are cota 1,60.

Biletul de Euro – grupa C (etapa 2)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare