Urmareste-ne

Archive

Biletul de Euro – grupa D. Anglia şi Scoţia de aduc 340 de lei

Biletul de Euro – grupa D. Anglia, Scoţia, Croaţia şi Cehia se luptă pentru pentru primele două locuri din grupa D şi posibilitatea de a evolua în fazele eliminatorii. Pronosticurile noastre pe prima etapă a grupei ne aduc un câştig potenţial de 340 de lei.  

Anglia joacă acasă

Biletul de Euro – grupa D. Anglia – Croaţia deschide balul în această grupă, duminică, de la 16:00. Ex-iugoslavii s-au calificat în finala Mondialului din 2018 după ce au trecut de englezi, cu un gol marcat în reprizele suplimentare. Câteva luni mai târziu, Anglia şi-a luat revanşa în prima ediţie a Ligii Naţiunilor, 0-0 în deplasare şi 2-1 pe Wembley. Tot pe Wemblez se joacă şi acum, la Euro, iar trupa lui Southgate, una dintre principalele candidate la câştigarea trofeului, va beneficia şi de sprijinul publicului. „1 solist” are cota 1,70.

Scoţia s-a impus în directele din Liga Naţiunilor

Biletul de Euro – grupa D. Scoţia – Cehia este cel de-al meci al grupei. Se joacă luni, 14 iunie, de la ora 16:00. Cele două naţionale s-au întâlnit şi a doua ediţie de Liga Naţiunilor, în toamna lui 2020. Scoţia a câştigat atunci ambele partide, 2-1 în deplasare şi 1-0 pe teren propriu, dar Cehia a terminat pe primul loc în grupă. Se joacă la Glasgow, iar britanicii sunt pe teren propriu, publicul urmând să aibă un aport substanţial. „Scoţia câştigă cel puţin o repriză” are cota 2,00.

Biletul de Euro – grupa D

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare