Urmareste-ne

Archive

Biletul de EURO U21 – sferturi. Patru meciuri, pentru 800 de lei

Biletul de EURO U21 – sferturi. Opt echipe au obţinut, în luna martie, calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European U21. Astăzi, ele se vor lupta pentru careul de aşi, iar noi mizăm pe toate cele patru partide, la o cotă totală de 7,93.

Croaţia şi Franţa au pierdut în grupe

Biletul de EURO U21 – sferturi. Spania U21 – Croaţia U21 se joacă de la 19:00. Ibericii au terminat neînvinşi, pe primul loc al grupei B, deasupra Italiei. Spania nu a primit niciun gol în faza grupelor şi e una dintre favoritele la trofeu. De partea cealaltă, Croaţia este formaţia care a ajuns în această fază a competiţiei cu cel mai mic punctaj, doar 3 puncte în grupe, o victorie cu Elveţia. Însă, într-un clasament în 3, a fost peste Elveţia şi Anglia. „1 solist” are cota 1,55.

Biletul de EURO U21 – sferturi. Olanda U21 – Franţa U21 începe, de asemenea, la ora 19:00. Batavii au câştigat grupa României, în faţa Germaniei, toate cele 3 naţionale fiind la egalitate de puncte, câte 5, dintr-o victorie şi două remize. Franţa a pierdut meciul cu Danemarca şi a încheiat grupa pe 2. Dacă toate meciurile Olandei au fost GG, în cazul francezilor nu s-a întâmplat niciodată să înscrie ambele formaţii. Pe de altă parte, adversarii Franţei în grupa C sunt inferiori Olandei. „Ambele marchează” are cota 1,80.

De la 22:00, joacă formaţiile fără înfrângere

Biletul de EURO U21 – sferturi. Portugalia U21 – Italia U21 se joacă de la 22:00. Lusitanii s-au impus în toate cele 3 meciuri din grupă, 1-0 contra Croaţiei, 2-0 cu Anglia şi 3-0 cu Elveţia, şi au ajuns la 10 partide oficiale cu victorie. Italia n-a pierdut în grupe, dar a terminat pe 2, sub Spania, din cauza unui egal în plus. „Portugalia se califică în semifinale” are cota 1,52.

Biletul de EURO U21 – sferturi. Danemarca U21 – Germania U21 începe la ora 22:00. Danezii au fost surpriza grupelor. Au terminat cu maximum de puncte o grupă cu Franţa, Islanda şi Rusia, pe care le-au învins cu 1-0, 2-0 şi 3-0. Fără gol primit. Germania, în schimb, a tremurat până la ultimul fluier al meciului cu România, pentru că un gol primit ar fi eliminat-o. S-a terminat 0-0, iar nemţii şi olandezii au mers mai departe, graţie unui golaveraj mai bun într-un clasament în trei, în care doar naţionala lui Adi Mutu a avut de pierdut. „Ambele marchează” are cota 1,87.

Biletul de EURO U21 – sferturi

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii