Urmareste-ne

Archive

Biletul de Europa League din 5 august 2021. Profit de 250% din trei partide

Biletul de Europa League din 5 august 2021. A doua competiţie europeană îşi dispută faza turului 3 preliminar, iar echipele implicate vor merge în play-off. Mai exact, câştigătoarele ajung în play-off-ul de Europa League, în timp ce învinsele se mută în play-off-ul de Conference League. Miza e una importantă, fotbalistic, dar şi financiar. Noi vă propunem un bilet cu 3 meciuri, cu un câştig potenţial de 350 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Slovan, favorită

Biletul de Europa League din 5 august 2021. De la ora 19:00, începe Lincoln Red Imps – Slovan Bratislava. Pe echipa din Gibraltar o cunoaştem din dubla de Liga Campionilor cu CFR Cluj, când ardelenii s-au impus tur-retur. E o formaţie modestă, cu şanse mici de a progresa spre grupe, indiferent despre ce competiţie europeană vorbim. Slovan putea fi adversarul CFR-ului, dacă trecea de Young Boys. După 0-0 şi 2-3 a trebuit să se recunoască învinsă, dar are acum o dublă mult mai uşoară cu Lincoln. „2 solist” are cota 1,56.

Debutează Cicâldău?

Biletul de Europa League din 5 august 2021. De la 21:00, Galatasaray primeşte vizita lui St. Johnston din Scoţia. Turcii au încasat-o rău de la PSV, 1-5 şi 1-2, şi au spus adio Ligii Campionilor. St Johnston, în schimb, e la primul joc european şi al doilea al sezonului. În campionat, a remizat 0-0 cu Ross County, o echipă modestă. Chiar dacă a pierdut primele două jocuri ale sezonului, Galatasaray, la care poate debuta şi Alex Cicâldău, are prima şansă. Mai mult, jucând la Istanbul, ar trebui să se impună fără emoţii şi cu un avantaj clar pe tabelă. „Peste 1,5 goluri Galatasaray” are cota 1,42.

Rapid, valoare superioară

Biletul de Europa League din 5 august 2021. Rapid Viena – Anorthosis e ultimul joc de pe bilet, de la ora 21:30. Austriecii au deja 5 jocuri în picioare: 6-0 în Cupă cu Wiener Viktoria, 2-1 şi 0-2 cu Sparta Praga în Liga Campionilor, plus 0-2 cu Hartberg şi 1-1 cu LASK în campionat. De partea cealaltă, ciprioţii au disputat un singur meci oficial, Supercupa pierdută la lovituri de departajare cu Omonia Nicosia, după 1-1 în 90 de minute. Pe hârtie, Rapid e echipa mai valoroasă, cotată la aproape 30 de milioane de euro, pe când adversarii abia trec pragul de 10. Diferenţa de valoare, faptul că au început deja sezonul şi terenul propriu sunt atuurile vienezilor. „1 solist” are cota 1,58.

Biletul de Europa League din 5 august 2021

Biletul de Europa League din 5 august 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare