Urmareste-ne

Archive

Biletul de Europa League, etapa 5. Profit de 5.000 de lei din 5 meciuri

Biletul de Europa League, etapa 5. Faza grupelor Europa League se apropie de final. Joi, 3 decembrie, au loc cele 24 de partide din cadrul etapei cu numărul 5, iar clasamentele încep să prindă contur. Deja se cunosc mai multe echipe calificate în faza eliminatorie, dar şi unele care vor părăsi competiţia. Noi vă propunem un bilet cu 5 meciuri şi miză 50 de lei pentru un profit potenţial de peste 5.000 de lei.

Celtic e deja eliminată

Biletul de Europa League, etapa 5. AC Milan – Celtic, de la 19:55, este primul joc de pe bilet. În tur, italienii s-au impus cu 3-1 în Scoţia. Celtic are cea mai slabă apărare din grupă, cu 13 goluri primite, Lille marcându-i cel mai puţin în remiza 2-2. Scoţienii sunt deja eliminaţi, în timp ce Milanul mai are de tras pentru a obţine calificarea. E pe locul secund în grupă, cu 7 punte. Lille e lider cu 8, iar Sparta are 6. Un succes al „diavolilor” poate aduce calificarea, dacă Lille se impune. „Peste 2,5 goluri AC Milan” are cota 2,07.

Ploaie de goluri?!

Biletul de Europa League, etapa 5. Lille – Sparta Praga se joacă de la aceeaşi oră, 19:55. Clasamentul este cel prezentat anterior, diferenţa de puncte dintre cele două fiind de două lungimi. În tur, francezii s-au impus cu 4-1 în Cehia şi este de aşteptat să obţină un succes care îi duce mai departe. Totuşi, Sparta a jucat bine până acum şi a marcat cu regularitate, trei din cele patru meciuri terminându-se cu scorul de 4-1 (două victorii şi un eşec). De partea cealaltă, Lille are cel mai bun atac din grupă şi este singura neînvinsă. „Ambele marchează şi peste 3,5 goluri” are cota 2,92.

Gent poate părăsi ultimul loc

Biletul de Europa League, etapa 5. Gent – Liberec, ultimul meci de pe bilet cu începere de la 19:55, le aduce faţă în faţă pe ultimele clasate din grupa L. Slovan mai are şanse pur matematice de calificare, dar scenariul prin care obţine acest lucru este SF: să câştige tot, să o bată pe Steaua Roşie cu un rezultat mai bun de 5-1 şi să piardă sârbii cu Hoffenheim. Practic, misiune imposibilă. Gent e codaşa grupei, cu 0 puncte, a încasat în medie peste 2 goluri pe meci şi a marcat de două ori. La Liberec, a pierdut cu 0-1, dar un rezultat bun o poate sălta pe 3. Singura miză a meciului este clasamentul final al grupei, aşa că meciul poate fi deschis şi spectaculos. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,25.

CFR nu are decât varianta victoriei

Biletul de Europa League, etapa 5. CFR Cluj – ŢSKA Sofia, de la 22:00, nu poate avea decât un singur rezultat pentru ca ardelenii să mai spere la primăvara europeană: victoria. Bulgarii au un singur punct şi sunt deja eliminaţi. Mai mult, nu au înscris niciodată până acum şi au primit doar 6 goluri în 4 meciuri. Exceptând partidele cu AS Roma, nici CFR nu stă rău în apărare, iar în tur, în Bulgaria, a câştigat cu 2-0. Mişcările de pe bancă, Dan Petrescu demis, pot aduce o doză de entuziasm în lot, dar ne aşteptăm la un succes firav. „1 şi sub 2,5 goluri” are cota 3,30.

Duel echilibrat, potenţială remiză

Biletul de Europa League, etapa 5. AZ Alkmaar – Napoli încheie biletul. Meciul începe la 22:00 şi le aduce faţă în faţă pe ocupantele locurilor 3 şi 1 din grupa F. Italienii au pierdut în prima etapă, 0-1 pe teren propriu chiar în faţa lui AZ, şi au câştigat următoarele 3 meciuri, acumulând 9 puncte. Olandezii au 7 puncte, la egalitate cu Real Sociedad. Interesant este că, atât în cazul lui AZ, cât şi al lui Napoli, trei din patru etape au avut rezultate de egalitate la pauză, inclusiv meciul direct. „X în pauză” are cota 2,27.

Biletul de Europa League, etapa 5

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii