Urmareste-ne

Archive

Biletul de Europa League, optimi. Peste 750 de lei profit în două zile

Wolves
Wolves

Biletul de Europa League, optimi. După cinci luni de pauză forţată, fotbalul european revine în sfârşit. Europa League are meciurile din optimi programate pentru miercuri şi joi, fie că vorbim de returi pentru duelurile din martie, fie despre dispute într-o singură manşă, pe teren neutru.

Meci închis, goluri puţine

Biletul de Europa League, optimi. FC Copenhaga – Istanbul Başakşehir, miercuri, 19:55. Pe 12 martie, turcii s-au impus pe teren propriu cu 1-0, rezultat fragil şi greu de apărat. Danezii nu se pot arunca în atac, pentru că un gol al oaspeţilor le-ar putea îngreuna teribil situaţia. Ne aşteptăm la un meci închis, cu puţine goluri. „Sub 2,5 goluri” are cota 1,65.

Şahtior, favorită

Biletul de Europa League, optimi. Şahtior – Wolfsburg, miercuri, 19:55. Ucraineni au câştigat cu 2-1 meciul tur din Germania şi sunt mari favoriţi la calificare. Wolfsburg va încerca să răstoarne rezultatul, dar cu 7 accidentaţi, misiunea va fi mult mai grea. E de aşteptat ca Şahtior să controleze partida şi să nu piardă. „1X” are cota 1,40.

Spectacol la ambele porţi

Biletul de Europa League, optimi. Leverkusen – Rangers, joi, 19:55. Scoţienii lui Ianis Hagi au pierdut în prima manşa, pe teren propriu, cu 1-3, compromiţând total şansele de calificare. Au nevoie de cel puţin 3 goluri pe terenul lui Leverkusen pentru a păstra vreo speranţă. Nu credem că vor avea puterea să întoarcă, dar vor marca. Şi vor primi. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,88.

Wolves are apărare

Biletul de Europa League, optimi. Wolves – Olympiakos, joi, 22:00. În tur, cele două au terminat la egalitate, 1-1. Englezii sunt favoriţi, deşi Olympiakos a arătat o formă deosebită anul acesta, dominând cap-coadă fotbalul intern. Wolves e dezamăgită de ratarea cupelor europene, dar a demonstrat o apărare foarte bună, cu 40 de goluri primite şi doar 9 înfrângeri (la egalitate cu Manchester City). „Olympiakos nu marchează” are cota 2,00.

Biletul de Europa League, optimi

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate