Urmareste-ne

Archive

Biletul de Europa League – sferturi. 800 de lei din patru meciuri

Biletul de Europa League – sferturi. Manşa tur a sferturilor de finală din Europa League se joacă joi, 8 aprilie, de la ora 22:00. Ajax – AS Roma, Arsenal – Slavia Praga, Granada – Manchester United şi Dinamo Zagreb – Villarreal sunt cele patru meciuri care ne pot aduce 800 de lei.

Ajax e în formă, AS Roma are mulţi indisponibili

Biletul de Europa League – sferturi. Ajax poneşte favorită în meciul cu AS Roma, datorită formei excelente prin care trece echipa. Ultima înfrângere datează din decembrie, în etapa a şasea din grupe Ligii Campionilor, 0-1 cu Atalanta acasă. De atunci au fost 26 de victorii şi 3 remize pentru trupa batavă în toate competiţiile. Roma, în schimb, are două înfrângeri şi un egal în precedentele 4 partide, singurul succes venind cu Şahtior în returul optimilor de Europa League. Italienii au mai multe absenţe importante, care scad valoarea primului 11. „Peste 1,5 goluri Ajax” are cota 1,78.

Slavia a obţinut ultimele două calificări în deplasare

Biletul de Europa League – sferturi. Arsenal – Slavia Praga este un duel dezechilibrat dacă privim valoarea celor două loturi, cu un avantaj major pentru englezi. Dar cehii au demonstrat că nu se tem de nimeni, obţinând ultimele două calificări în deplasare, 2-0 cu Leicester (echipă mai bine clasată decât Arsenal în Premier League) şi cu Rangers. Probabil, englezii se vor impune, dar nu vor traşa calificarea din tur. Ne aşteptăm ca Slavia să înscrie cel puţin o dată şi să menţină speranţe pentru retur. „Slavia marchează“ are cota 1,72.

United, principala favorită la trofeu

Biletul de Europa League – sferturi. Granada – Manchester United este un alt duel în care englezii pornesc favoriţi. De altfel, United este principala favorită la trofeu. Granada vine după trei eşecuri consecutive, 1-0 cu Valencia şi Molde şi 0-3 cu Villarreal. În turul precedent, Manchester a eliminat AC Milan, cu o victorie în Italia. „2 solist” are cota 1,62.

Villarreal, din nou contra unui Dinamo

Biletul de Europa League – sferturi. Dinamo Zagreb – Villarreal este o confruntare între o echipă care nu a luat gol acasă de opt meciuri şi una care a marcat în precedentele 7 deplasări. Dinamo a reuşit surpriza optimilor eliminând Tottenham după 0-2 în Anglia. De partea cealaltă, Villarreal a trecut de un alt Dinamo, cel din Kiev, cu dublu 2-0. Meciul se anunţă echilibrat şi o remiză nu ar fi exclusă, deşi spaniolii sunt favoriţi la casele de pariuri. „PSF X” are cota 1,62.

Biletul de Europa League – sferturi

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii