Urmareste-ne

Archive

Biletul de Europa League, sferturi. Profit de 550 de lei în sferturi

Biletul de Europa League, sferturi. Cele două competiţii europene, Champions şi Europa League, au intrat pe ultima sută de metri… în Final 8. Au mai rămas doar 7 partide în fiecare întrecere până când vom afla participantele în Supercupa Europei. Sferturi Europa League se desfăşoară astăzi şi mâine şi ne aduc o cotă totală de 6,51.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Manchester e favorită la trofeu

Biletul de Europa League, sferturi. Manchester United – FC Copenhaga, luni, 22:00. Englezii sunt favoriţi atât la calificare, cât şi la câştigarea trofeului. De la reluarea competiţiilor United a arătat foarte bine, pierzând un singur meci, în Cupa Angliei. În Premier League, a terminat pe 3. În Europa League, a început greu cu 3 meciuri de cel mult un gol, fără să piardă, dar în 2020 au venit şi golurile: 4-0 cu AZ şi 5-0 cu Brugge şi LASK. Copenhaga a terminat pe 2 o grupă cu Malmo, Dinamo Kiev şi Lugano, iar în fazele eliminatorii a obţinut calificare în manşa retur, marcând câte 3 goluri. „1 pauză / 1 final” are cota 1,65.

Biletul de Europa League, sferturi. Inter – Leverkusen, luni, 22:00. Se anunţă a fi cea mai echilibrată partidă dintre toate cele 4 din sferturi. Ambele vin din Champions League, Inter terminând pe 3 în spatele Barcelonei şi lui Dortmund, iar Leverkusen după Juventus şi Atletico. Italienii au marcat în fiecare partidă europeană din acest sezon. Leverkusen a avut adversari dificili. A trecut de Porto (2-1 acasă şi 3-1 afară) şi de Rangers (3-1 afară şi 1-0 acasă). „Ambele marchează” are cota 1,59.

Sevilla, cea mai titrată echipă

Biletul de Europa League, sferturi. Şahtior – FC Basel, marţi, 22:00. Ucraineni au ratat în ultima etapă calificarea în primăvara Ligii Campionilor şi au ajuns în Europa League. Aici, au trecut pe rând de Benfica (2-1 şi 3-3) şi Wolfsburg (2-1 şi 3-0), doi adversari dificili. Pe plan intern, au dominat, înregistrând doar două înfrângeri în cele 32 de etape. FC Basel şi-a câştigat grupa de UEL cu 13 puncte. Adversarii întâlniţi ulterior nu i-au pus prea multe probleme, Basel scăpând fără gol primit. A avut două duble identice cu APOEL şi Frankfurt (3-0 în deplasare şi 1-0 acasă). În campionat, FC Basel a terminat pe locul 3, la mare distanţă de liderul Young Boys. „PSF 1” are cota 1,58.

Biletul de Europa League, sferturi. Wolves – FC Sevilla, marţi, 22:00. Ambele au jucat bine în grupe şi au obţinut calificarea în fazele eliminatorii fără mari probleme. Cu cât a avansat competiţia, cu atât s-au împuţinat golurile. În optimi, Wolves a trecut 1-1 şi 1-0 de Olympiakos, iar Sevilla – cea mai titrată echipă a competiţiei –, 2-0 de Roma. Anterior, Sevilla o depăşise pe CFR Cluj cu 0-0 şi 1-1. „Sub 2,5 goluri” are cota 1,57.

Biletul de Europa League, sferturi

Agenții autorizate