Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul de fotbal al zilei (8 noiembrie 2021). Chiar şi fără fotbalul mare, câştigăm 3.000 de lei

Rapidul se pregăteşte de un nou succes în Liga 1.
Rapidul se pregăteşte de un nou succes în Liga 1.

Ne pregătim de pauză pentru meciurile naţionalelor, ultimele, decisivele din preliminariile de Mondial. Din păcate, asta înseamnă că nu avem vreo ofertă prea bogată la nivel de cluburi, pentru că toate campionatele mari, care se respectă, au intrat deja în minivacanţă. Am găsit, totuşi, 9 partide, de prin colţul nostru de lume, de prin ligile inferioare din statele dezvoltate, dar şi de peste Ocean. Iar câştigul potenţial nu e deloc de ignorat: 3.000 de lei.

În prima ligă, doar prin Balcani

Fotbalul estic îşi permite să mai aibă etape în ligile superioare, că nu are atât de mulţi convocaţi la loturile naţionale. E cazul României, unde codaşa Academica primeşte vizita Rapidului. Ilfovenii sunt fără succes până acum, în timp ce giuleştenii, deşi au mai obosit, sunt încă în formă. Un succes al oaspeţilor e aproape garantat.

Tot meci de primă ligă avem şi în Bosnia, între Sloboda şi Velez Mostar. De obicei, în directe, se marchează de cel puţin două ori, dar nu mai mult de 3. E cazul ultimelor patru întâlniri, 3 victorii Velez şi unul Sloboda. Tot pe „2-3 goluri” mizăm şi acum, la o cotă bună.

Pariem pe diviziile inferioare din fotbalul dezvoltat

Migrăm spre vestul Europei şi începem în liga secundă din Danemarca, unde avem meci în lupta pentru promovare, între Helsingor şi Fredericia. Se anunţă un duel echilibrat în care ambele vor marca.

Tot GG am luat şi la Wurzburger Kickers – Eintracht Braunschweig, în divizia a treia din Germania. Gazdele sunt pe penultimul loc, dar în revenire de formă cu două victorii la rând şi 7 puncte din ultimele 9. Jumătate din cele 10 goluri le-au marcat în aceste 3 jocuri, în condiţiile în care celelalte 5 reuşite fuseseră înscrise în primele 11 etape.

În sud, avem Italia şi Spania. În Serie C, Cesena – Pescara e un duel care în urmă cu nişte ani avea loc pe prima scenă. Acum, se bat la promovare, pe locurile 3 şi 4. Aşteptăm să se înscrie, dar nu prea mult, aşa că am ales „1-3 goluri”.

Înainte de a părăsi Europa, poposim în liga secundă din Spania, pentru un Tenerife – Giron, la care am ales acelaşi pronostic, mai exact „1-3 goluri”

Trei partide din America de Sud

Peste Ocean, jucăm în Argentina, la Newells Old Boys – Union Santa Fe. În ultimii patru ani, în jocurile dintre cele două s-au marcat 3 goluri. Atât! Şi a fost şi un amical între aceste partide şi tot nu a fost spectacol. Niciodată în acest interval nu au înscris ambele echipe în acelaşi joc, două terminându-se 0-0. „Nu marchează ambele” are şanse foarte mari de reuşită.

În Chile, Antofagasta – La Serena e o partidă complet diferită. Sau ar trebui să fie. GG-ul e la ordinea zilei, mai ales în cazul oaspeţilor, dar şi în confruntările directe. Doar în 2021, au fost un 1-1 şi un 2-2. Aşadar, echilibru şi goluri. Mergem pe GG.

Închidem biletul în Uruguay, la Wandereres – Cerro Largo. Oaspeţii sunt singurii fără înfrângere după 10 etape într-un campionat cu 16 echipe. Ocupă ultima treaptă a podiumului şi sunt urmaţi chiar de Wanderers în clasament, la golaveraj, pentru că ambele au câte 20 de puncte. Cine bate, urcă pe 2, iar la egal o egalează pe Nacional, în urmărirea liderului Penarol. Miza e mare, dar valorile sunt apropiate. Sunt şanse mari de remiză cu goluri, dar ne mulţumim cu un „peste 1,5 goluri”, că e mai sigur.

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare