Urmareste-ne

Archive

Biletul de fotbal din Belarus. Două partide aduc profit 200%

Biletul de fotbal din Belarus. În aşteptarea meciurilor de prima ligă, ne facem încălzirea cu prefaţa lor, duelurile de la nivelul rezervelor. În runda cu numărul 10, Şahtior Soligorsk primeşte vizita celor de la Belşina Bobruisk, iar FC Gorodeia se deplasează la Slavia Mozyr. Ambele meciuri încep la 14:00.

Belşina n-a câştigat „afară”

Biletul de fotbal din Belarus. Şahtior Soligorsk – Belşina Bobruisk este duelul care pune faţă în faţă două formaţii cu linii de clasament în oglindă. Gazdele au 15 puncte din patru victorii, trei egaluri şi două înfrângeri şi se află pe locul 7. Oaspeţii, cu două succese, trei remize şi patru eşecuri, ocupă poziţia a 12-a. Totuşi, pe teren străin, Belşina a reuşit un singur punct din 4 încercări. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,72.

Gorodeia are cea mai mare medie de goluri pe meci din campionat

Biletul de fotbal din Belarus. Slavia Mozyr – FC Gorodeia este înfruntarea dintre cele mai slabe formaţii din întreg campionatul. Slavia este penultima, cu 4 puncte, şi are cel mai slab atac dintre cele 16 echipe. Oaspeţii au reuşit un singur punct în cele 9 etape. Au cea mai slabă apărare, 33 de goluri încasate, şi cea mai mare medie de goluri pe meci, 4,6. În meciul precedent, a pierdut cu 4-9 la Jodino. „Peste 3,5 goluri” are 1,73.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii